Dolar 32,3605
Euro 34,7704
Altın 2.408,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

International Supply Chain Camp, 18 Şubat’ta

Üretimden satışa kadarki süreçte ticaretin kalbini oluşturan tedarik zincirinin tepesinde yer alan firmaların üst seviye yöneticileri, Supply …

International Supply Chain Camp, 18 Şubat’ta
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2021 02:00

Üretimden satışa kadarki süreçte ticaretin kalbini oluşturan tedarik zincirinin tepesinde yer alan firmaların üst seviye yöneticileri, Supply Chain Camp ile Türkiye’nin dört bir yanından iştirakçiler ile bir ortaya gelecek.

İştirakçiler, Supply Chain Camp’te seminerlere, workshoplara, panellere, meslek fuarına, inspire talklara iştirak imkanının yanı sıra firmalarla birebir bağlantı bahtına sahip olacak. Aktifliğe katılacak firmalar ortasında Amazon, Unilever, BOSCH, Turkcell, Cargo-Partner, Rixos, Yıldız Holding ve Fevzi Gandur Logistics bulunuyor.

blank

COVID-19 nedeniyle bu yıla özel olarak çevrimiçi gerçekleştirilecek 16. International Supply Chain Camp, tedarik zinciri bölümünü merak eden ve mesleğini bu dala yöneltmek isteyen herkesi davet ediyor. Aktiflik hakkında daha fazla bilgi için ytukvk.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.