Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

LOGO’dan öğrencilere staj fırsatı

Türkiye’nin lider yazılım markalarından Logo, 2021 yılı stajyer alımı sürecini başlattı. Her yıl “Log-in” adı altında üniversite öğrencilerine …

LOGO’dan öğrencilere staj fırsatı
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mart 2021 15:24

Türkiye’nin lider yazılım markalarından Logo, 2021 yılı stajyer alımı sürecini başlattı. Her yıl “Log-in” adı altında üniversite öğrencilerine staj imkânı sunan firma gençlerin gerçek bir iş deneyimi yaşamasına da önem veriyor.

Logo Yazılım, geçtiğimiz yıllarda gençler tarafından ilgiyle karşılanan Log-in Staj Programını 2021’de de sürdürüyor. Uzaktan çalışma kültürüne uygun olarak 2020 yılında olduğu gibi bu yıl da uzaktan gerçekleştirilecek olan staj programına üniversite öğrencileri başvurabiliyor. Başvurular 15 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında yapılacak.

2021 yılı stajyerleri uzaktan bir staj deneyimi yaşayarak Logo’nun çalışma kültürüne dahil olacaklar ve iş hayatında ihtiyaç duyabilecekleri, onlara uygun olarak geliştirilen eğitim programlarına da katılma imkanları bulacaklar.

Log-in staj programı katılımcıların görüşmeler, teknik test, case study yöntemleriyle belirlenmesinin ardından oryantasyon ile devam edecek. Süreç sırasıyla; Gölge Liderlerle Tanışma, staj sürecinin başında yapılan “beklenti anketleri”, online eğitimler, ekiplerle projelerde görev alma, gölge liderler ile geri bildirim toplantılarıyla devam ediyor ve staj sonunda değerlendirme anketleri gerçekleştiriliyor.

2020’da rekor başvuru oldu

2020 yılında yaklaşık 4000’in üzerinde stajyer adayı programa başvurdu. Adaylarımız için 1650 video mülakat, 1600 teknik sınav, 200’den fazla vaka analizi hazırlandı. Stajyerler mesleki eğitim alanında bağlı bulundukları ekiplerden eğitim almanın yanında oryantasyon sürecinden başlayarak iş hayatında ihtiyaç duyacakları eğitimleri de aldılar. 2020 yılında 50 kadın erkek oranıyla 81 stajyer Logo’da staj yolculuğunu tamamladı. Stajyerler bu süreçte oryantasyon programı, sosyal beceriler ve teknik eğitimlere de katıldı. Ayrıca staj sonunda toplam 21 stajyer, kariyerlerine Logo’da devam etme fırsatı buldu.

LOGO YAZILIM HAKKINDA

Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. Logo’nun ekosisteminde, 1.200’den fazla çalışan ve 800’den fazla iş ortağıyla, ülke genelinde 5.000 kişi yer alıyor. Ayrıca Logo, 2000 yılında ilk halka açılan bilişim şirketi unvanını aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.