Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Erciyes tehdidi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Erciyes tehdidi!
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ocak 2021 01:06

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, düzenlediği basın toplantısında Kayseri ile alakalı kurduğu cümlelerle adeta şoke etti!

Kayserili vatandaşlar tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülere, tepkiler gecikmedi.

Arı yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı da Erciyes ile tehdit ettiğini söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sosyal medyaya düşen görüntüleri, soğuk duş etkisi yaptı.

Başkan Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2020 Yılı Değerlendirme Toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Arı, toplantının soru-cevap bölümünde Kayseri ile ilgili tepki çeken sözler kullandı.

TOPLANTIYA ÇAĞIRILMADI!

19 Kasım 2020 tarihinde, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın Başkanlığı’nda Ürgüp’te kış sezonu öncesi özellikle Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın birçok ülkesinden Türkiye’ye gelecek turistler için Erciyes Kayak Merkezi ve Kapadokya’nın paket halinde değerlendirilmesine yönelik gerçekleştirilen toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı davet edilmemişti. Bu duruma tepki gösteren Arı’nın sözleri de yenilir yutulur cinsten değildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Arı, “Ben vurur geçerim, hiç umursamam. Ben icraat adamıyım. Birilerinin toplantı yapması benim icraatıma yetişemez. İsteyen istediği kadar toplantı yapsın. Birileri atı alana kadar ben Üsküdar’ı geçerim. Geçiyorum da zaten” ifadelerini kullandı.

ERCİYES’İ ELİNİZDEN ALIRIM!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri ile alakalı ‘Kapadokya’nın başkenti’ söylemine tepki gösteren Rasim Arı, “Bir ara Kayseri Kapadokya’nın merkezi falan filan söylemleri oldu. İstanbul’da bir toplantıdayız. Sultanbeyli Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kayseri’den bir belediye başkanımız daha var. Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı var. Bilal Erdoğan Bey var. Orada dedim ki, ‘Memduh abi bak canımı sıkma. Eğer bir daha Kayseri Kapadokya’nın merkezi dersen, Erciyes’i elinden alırım’ dedim” ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Arı, “Ama o toplantıda ben olmalı mıydım, olmalıydım. Kıyameti de kopardım. Çünkü Kapadokya’nın merkezi Nevşehir’dir. Herkes aklını başına toplayacak. Nevşehirliliği unutmayacağız. Canımı sıkmasınlar Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım” dedi..

YORUMLAR

  1. Serdar dedi ki:

    Sen Kimsin Rasim Arı Çapın ne senin Nevşehir her zaman Kayseri’de beslenmiş sizin gibi yönetici sıfatı olmayan 4 dört atak üzerine düşerek makamlarda çalışmış birisin kendine gel dilin uzamasin keserler o koltukta oturamazsin