Dolar 32,5970
Euro 34,7616
Altın 2.497,65
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Öğrenmenin En Verimli Yolu Nedir?

3 – 7 yaş arası çocuklar için pedagog onaylı Pakolino aktivite kutusu, size ve çocuğunuza eğlenerek öğrenme fırsatı sunuyor..

Öğrenmenin En Verimli Yolu Nedir?
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mayıs 2017 01:20

3 – 7 yaş arası çocuklar için pedagog onaylı Pakolino aktivite kutusu, size ve çocuğunuza eğlenerek öğrenme fırsatı sunuyor.

Çocuklar için en etkin öğrenme yönteminin eğlenceli metotlarla gerçekleştiğini tahmin edebilirsiniz. Erken öğrenme döneminde çocuğunuzun pek çok yönünün gelişmesine yardım eden eğlenceli etkinlikler bulunuyor. 3-7 yaş arasında yapılan aktiviteler, çocuğunuzun geleceğini şekillendiriyor.  Bu yaş aralığında var olan merak hissi, eğlenceli etkinliklerle öğrenme hızını besliyor.

Çocuğunuzun kişiliğini şekillendiren kavramları öğrenmesi için en verimli zaman erken yaşlardır. Çocuğunuza alacağınız en pahalı ve albenili hediye bile, onunla paylaştığınız kaliteli anlar kadar değerli ve unutulmaz olmaz. Bu süreçte eğitimin en verimli yöntemini, onu destekleyerek ve eğlendirerek keşfedebilirsiniz.

Yılın En Sevilen Çocuk Aktiviteleri

– El becerilerini geliştiren aktiviteler bu yılın en popülerleri arasında yer alıyor. Origamiden maket yapımına, yapıştırmadan boyamaya kadar pek çok şey bu yılın trendleri arasında…

– Hareketli yaşamın ön plana çıktığı son yıllarda çocuğunuzu da hareketli bir hayata alıştırmalısınız. Sabah sporuna çocuğu ile çıkan ebeveynlerin sayısı gün geçtikçe artıyor, siz de bu ebeveynlerden biri olabilirsiniz.

– Çocuk tiyatroları, gördüğünü yorumlama konusunda çocuklar için muhteşem bir aktivite seçeneği. Çocuğunuzu, eğlenceli ve eğitici tiyatro oyunlarıyla tanıştırabilirsiniz.

– Koleksiyoner çocukların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu yıl pek çok ebeveyn, çocuklarına değer yargısı geliştirici koleksiyon seçenekleri sunuyor. Siyah renkli taşlar ya da mevsim geçişlerinde dökülen yapraklar başlangıç için yerinde bir tercih olabilir.

-Bir başka öneri ise Eğitici Aktivite Kutusu aboneliği! Pakolino aktivite kutuları hep yanınızda.

Hem Aktif, Hem Eğlenceli: Oyun Kutusu

Birbirinden farklı etkinliklerle çocuğunuzun gelişimini desteklerken onunla beraber eğlenebilirsiniz. Zaman ilerledikçe etkinlik konusunda tekrara düşmemek ve çocuğunuzun en etkin yöntemlerle kendini geliştirmesini sağlamak için biraz daha yaratıcı olmanız gerekir.

3 – 7 yaş arası çocuklar için pedagog onaylı Pakolino aktivite kutusu, size ve çocuğunuza eğlenerek öğrenme fırsatı sunuyor! Kutu içeriğinde 3 adet aktivite ve malzemeleri bulunuyor.  Çocuğunuzla geçireceğiniz zaman dilimini olabildiğince keyifli ve eğitici hale getiren aylık aktivite kutusu, dil öğrenme becerisi, araştırma ve yaratıcılık kabiliyetleri, küçük ve büyük motor kaslarının gelişimi, duygusal zekanın ilerlemesi gibi pek çok noktaya destek oluyor. Üyelik sayesinde 3 7 yaş aktivite kutularını düzenli olarak edinebilirsiniz. Pakolino, çocuğunuzun o dönemde geliştireceği olumlu davranışları destekleme ve onları pekiştirme amacı ile özel bir alan oluşturuyor ve size kaliteli bir zaman dilimi sunuyor. Siz de çocuğunuzun unutamayacağı anılar oluşturmasına yardım edebilir, onun kişisel gelişimini kendi ellerinizle şekillendirebilirsiniz. Nisan ayı içinde baharın gelişiyle beraber Vücudumuzu Tanıyalım kutusunu yapmak çok eğlenceli olacak. Organları, yerlerini, nasıl çalıştıklarını hep beraber, eğlenerek öğreneceğiz. Siz de Pakolino ailesinin bir parçası olmak isterseniz, haydi www.pakolino.com’a!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.