Dolar 32,3906
Euro 34,8024
Altın 2.440,02
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Özgür Ruhlar İçin Özgür Moda Anlayışını Yansıtan Özel Tasarımlar Luokk’da

Özgür Ruhlar İçin Özgür Moda Anlayışını Yansıtan Özel Tasarımlar Luokk’da
Aksaray Anadolu AŞ
16 Eylül 2022 16:18

Özgürlükçü moda anlayışıyla sürdürülebilir giyim çözümleri üreten Luokk, tarzını iddialı, estetik, konforlu, kreatif ve özgürce yansıtmak isteyen kadınlara özel ayrıcalıklı giyim ürünlerine ev sahipliği yapıyor. Pantolondan bluza, ikili takımlardan tuluma, elbiseden tişörte kadar son derece geniş yelpazeli ürün çeşitliliğiyle özgür ruhlara hitap eden Luokk, özel koleksiyonlarıyla da ön plana çıkıyor. Tamamen doğa dostu, sürdürülebilir giyim ürünlerine de ev sahipliği yapan marka, ruhunu özgür bırakarak modanın sınırlarını zorlamak isteyenler için ayrıcalıkları kaliteyle buluşturuyor.

Modern Tasarımlar, Renkli Detaylar Luokk’un İkili Takım Koleksiyonunda

Özgürlükçü moda ruhunu, modern tasarımların detayları ve minimalist unsurlarıyla yansıtmak isteyen kadınlar için benzersiz ikili takımlar Luokk’da! Özgün tasarımlarıyla ön plana çıkan ikili takımlar, estetik bir şıklığın yanı sıra benzersiz bir konfor vadediyor. Yılın dört mevsimi her dönem bütünlüklü ve estetik kombinler geliştirebilmenizi sağlayacak büyük beden ikili takımları, gündelik yaşamın her alanında kullanabilirsiniz.

Sportif, iddialı ve dikkat çeken bir görünüme sahip olmak istiyorsanız Luokk’un özel koleksiyonunda sizin için birçok ayrıcalıklı büyük beden ikili takım modeli bulunuyor. Açık renk detaylarının ön plana çıkarıldığı koleksiyonda, baskılı ve sade tasarımlar yer alıyor. Hareket detaylarıyla renklendirilen ve son derece canlı bir görünüm vadeden baskılı ikili takımlarla sportif bir görünüm elde edebilir ya da sadeliğini tercih ederek tek renk cazibesini özgür ruhunuzla en güçlü şekilde yansıtabilirsiniz.

blank

Tarzını Özgürce Yansıtmak İsteyenler İçin Tasarlandı: Luokk Büyük Beden Gömlek Koleksiyonu

Luokk’un özgürlükçü moda anlayışını en iyi yansıtan koleksiyonlardan biri olan büyük beden gömlek koleksiyonu, benzeri olmayan tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Kalite, konfor ve özel tasarımlar birleştiği koleksiyonda her kadının zevkine ve moda anlayışına hitap eden son derece geniş yelpazeli model çeşitliliği bulunuyor.

Özgür ruhunuzu tarzınıza taşıyabileceğiniz rahat kesim büyük beden gömlekler, şıklığınıza modern bir dokunuş katacak. Klasiklerden ve geleneksel tasarımlardan hoşlanıyorsanız koleksiyonun en nadide parçalarından biri olan klasik ya da cep detaylı büyük beden gömlek, tam size göre bir seçenek olacak. Tarzınıza özgürlük katacak giyim ürünleri özel tasarımlar ve kaliteyle Luokk’un seçkin koleksiyonlarında!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.