Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Profesyonel Hizmetler İçin Damla Nakliyat Sizinle

Profesyonel Hizmetler İçin Damla Nakliyat Sizinle
Aksaray Anadolu AŞ
12 Mart 2021 13:20

Damla Nakliyat olarak Ankara’da hizmet vermeye başlamış ve alanında öne çıkmayı başarmış bir nakliye firmasıyız. Müşteri odaklı bir çalışma ilkesi benimsemiş olup müşterilerimizin nakliye süreçlerini en hızlı ve güvenli şekilde çözmeyi amaçlamaktayız. Ankara evden eve nakliyat hizmeti ile giriş yaptığımız sektörde, ofis taşımacılığı gibi dikkat gerektiren nakliye işlemlerini hasarsız bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Firma olarak müşterilerimizin taşınma süreçlerini kolaylaştırabilecek gelişmeleri takip etmekte ve bu gelişmeleri sektörümüze modifiye ederek hizmet seçeneklerimizi genişletmekteyiz. Geniş araç filomuz, tecrübeli ekibimiz ve gelişmiş ekipmanlarımız ile nakliye sürecinin her aşamasını kurallara uygun ve güvenli şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Pratik ve Güvenli Mamak Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Firmamız müşterilerinin eşyalarını pratik ve güvenli şekilde nakliyat anlayışı ile belirttikleri yeni adreslerine taşımayı vizyon edinmiştir. Mamak evden eve nakliyat sürecinin gereğinden daha uzun olması, müşterilerimizin bu süreçte mağduriyet yaşayabilmelerine neden olabilmektedir. Ayrıca taşınma sürecinin gereğinden fazla uzun sürmesi ile müşterilerimiz taşınma stresini daha yoğun yaşayabilmektedirler. Bu sebeple nakliye süreci için önce bir planlama yapmaktayız ve öncesinde müşterilerimiz bildirdiğimiz planlamaya göre eşyalarını yeni adreslerine nakliye etmekteyiz. Bu süreçte müşterilerimizin eşyalarında herhangi bir hasar olmaması için gerekli güvenlik önlemlerini almakta ve müşterilerimizin aldıkları nakliye hizmetinden memnun kalmalarını sağlamaktayız. Mağduriyet yaşamamaları için talep etmeleri durumunda eşyalarını da sigortalamaktayız.

Deneyimli Kadro İle Ev ve Ofis Taşımacılığı

Firma olarak hizmet anlayışımızı tamamen müşterilerimizin isteklerini ve beklentilerini karşılamaya yönelik belirlemekteyiz. Nakliye sürecinde alınacak olan hizmetlere göre müşterilerimizi gerçekleştirilecek eylemlerin dışında tutmakta ve nakliye süreci ile ilgilenmelerini gerektirecek herhangi bir konu yaratmamaktayız. Deneyimli ekibimiz ile doğru ekipmanlar ve doğru teknikler kullanarak eşyaları yeni adreslerine güvenli bir şekilde ulaştırmaktayız. Ev nakliyesi kadar Ankara ofis taşımacılığı için de müşterilerimize aynı kalitede hizmet sunmaktayız.

Çalışanlarımızı nakliye konusunda işinin ehli olan kişilerden seçmekteyiz. Alanında uzman, nakliye araçlarının ve ekipmanlarının nasıl kullanılması gerektiğini bilen, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikamızı benimsemiş olan, güler yüzlü, genç ve dinamik kişileri nakliye ekiplerimize dahil etmekteyiz. Süreç ile ilgili bütün soru ve sorunlar ile nakliye ekiplerimiz ilgilenmekte ve müşterilerimize karşı olabildiğince çözüm odaklı yaklaşmaktadır.

Uygun Fiyat İle Kaliteli Nakliye Hizmeti

Damla Nakliyat olarak müşterilerimize kalite nakliye hizmetlerini uygun fiyatlar ile ulaştırmayı amaçlamaktayız. Taşınma sürecinde masraf sayılabilecek pek çok konu olduğu için bu süreçte müşterilerimizin yeterince zorlanabileceğini düşünerek kar marjımızı düşük tutup nakliye hizmeti vermekteyiz. Hedeflediğimiz tek bir müşteri kitlesi olmadığı için düşük fiyat yüksek kalite nakliye anlayışımız ile öğrencisinden emeklisine herkese ulaşabilmeyi başarmaktayız. Nakliye ücretlerini düşük tutuyor olsak da bu süreçte müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini düşürmemekte ve hizmetlerin kapsamını daraltmamaktayız. Ticari kaygılar ile değil, müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşım ile parça eşya taşıma gibi diğer nakliye firmalarının tercih etmediği hizmetleri de vermekteyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.