Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Shar Pei Köpek Eğitimi

Shar Pei Köpek Eğitimi
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mart 2022 09:53

Shar Pei Köpek Eğitimi ile bu köpek cinsinin daha sosyal davranışlar sergileyebilmesi mümkündür. Bu köpek cinsi buruşuk yüz hali ile üzgün bir görünüm köpek eğitimi varmış gibi algı ortaya koyar. Aynı zamanda bu köpek cinsi kalın derisi nedeni ile sıcak ortamları sevmeyen bir köpek cinsidir. Oldukça zeki olan bu köpek cinsinin iletişim olarak da öne çıkan özellikleri bulunur.

Bu köpeklerin bağlılıkları dikkat çeker. İletişimi güçlü olan bu köpeklerin ailelerine olan bağlılıkları oldukça yüksektir. Normal şartlar altında saldırgan olmayan bu köpeklerin agresif görünümlerinin yanında yabancılara karşı aşırı saldırgan olmadıkları söylenebilir. Hatta genellikle yabancıları havlayarak selamlarlar. İyi bir sosyallik sağlanabilir ise bu durumda diğer köpekler ve çocuklar ile iyi bir şekilde anlaşabilirler.

Shar Pei Köpek Eğitimi ve Genel Özellikleri

Irk boyutu orta boy olan bu köpeklerin yükseklik olarak elli sekiz cm kadar boyları olabilir. Dişi olanlarda biraz daha kısa boylar bulunur. Ağırlık olarak bakıldığında ise yaklaşık olarak 18 ile 20 kilo kadar ağırlıkları olduğu görülebilir.  Ortalama yaşam sürelerinin ise on bir yıla kadar uzadığı görülür.

Genel özelliklerinin dışında bazı görünüm özellikleri de farklıdır. Bu köpeklerin yüzleri ve derileri buruş buruş olup bu nedenle diğer köpeklerden farklı bir dış görünümleri bulunur. Aynı zamanda yaşlandıkça buruşukluklar azalır. Kalın derisi yine anatomik olarak bu köpekleri diğerlerinden ayırt eden bir durumdur. Bu köpeklerin Shar Pei köpek oteli öncesinde kişilik özelliklerine de dikkat etmek gerekir.

köpek eğitimi

Shar Pei Köpek Eğitimi Nasıl Olmalı

Bu köpeklerin eğitiminde profesyonel hizmet almak önem taşır. Amatör insanların kolay kolay bir şekilde yerine getiremeyeceği niteliklerdedir. Bu konuda bazı kuralları hatırlatmakta fayda vardır.  Bu köpeklerin eğitim sırasında çabuk sıkıldıkları bilinen bir gerçektir. Bu nedenle eğitimleri sırasında eğlenceli ortamlar tasarlanmalıdır. Yine bu köpeklerin eğitimi sırasında asla ceza verilmemesi ya da azarlama yapılmaması gerekir.

Köpek eğitimlerinde olduğu gibi bu köpek eğitiminde de süreklilik ve disiplin ön plana çıkar. Eğer bu köpek eğitimi konusunda kendinizi yetkin hissetmiyor iseniz bu durumda uzman bir ekipten yardım alabilirsiniz.

Shar Pei Köpek Eğitimi ve Temel İtaat Eğitimi

Diğer eğitimlerin temeli olan temel itaat eğitimi erken yaşlarda verilmelidir. Temel itaat eğitimi sayesinde bu köpeklerin aileler ile mutlu olmaları da sağlanabilir. Bu temel eğitimler sırasında köpeklere basit sayılabilecek birçok komut verilerek istenilen davranışların sergilenmesi mümkün olur. Yine hayır komutu verilerek istenmeyen davranışların engellenmesi sağlanmış olunur.

Shar Pei Köpek Eğitimi açısından temel itaat eğitimi belirleyici bir yapıya sahiptir.  Eğer temel itaat eğitimleri istenilen bir şekilde verilir ise sonrasında ileri itaat eğitimlerinde istenilen başarı sağlanmış olur. İleri itaat eğitimleri ile köpeğiniz ile daha hızlı bir şekilde anlaşabilirsiniz. İleri itaat eğitimleri sayesinde köpeğiniz ile işaretler ve tasma olmadan da anlaşabilirsiniz.

Bu köpekler için egzersizler büyük önem taşır. Günlük düzenli olarak yavru köpek eğitimi eğitimlerinin verilmesi gereken bir hayvan grubudur. Düzenli olarak uygulanan egzersizler hayvanın kendini daha iyi hissetmesi ve sosyalleşmesi açısından da önemli sayılır. Günümüzde bu eğitimler ve daha fazlası için hizmet veren köpek eğitim merkezleri bulunur. Bu köpek eğitim merkezlerinden hizmet ve destek alabilirsiniz.

Firmamız sizlere bu konuda hizmet veren bir köpek eğitim merkezidir. Aynı zamanda firmamız sayesinde köpekleriniz ile rahat olarak hareket edebilecekleri bir ortam hazırlayabilirsiniz. Günümüzde köpek eğitimlerinde istenilen başarıyı sağlayan bir firma olarak aynı zamanda köpek pansiyonu hizmetlerimiz ile de sizlere yardımcı olmaktayız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.