Dolar 32,3595
Euro 34,6728
Altın 2.394,94
BİST 10.158,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Spordan Siyasete Yalova Haberleri

Spordan Siyasete Yalova Haberleri
Aksaray Anadolu AŞ
25 Ekim 2023 22:52

Yalova, Marmara bölgesinin turizm ve çiçekçilikte öne çıkan incisidir diyebiliriz. Küçük yüzölçümü olmasına rağmen adından oldukça fazla söz ettiren kentlerimizden birisidir. Çınarcık ve Termal gibi popüler ilçelere sahip olan Yalova yaz aylarında nüfusunu çok arttırır. Çınarcıktaki plajlara günübirlik çevre illerden birçok kişi gelir. Aynı şekilde Termal kaplıcaları da şifalı suları sebebiyle birçok turist çeker. Çınarcık’ta kalmak istiyorsanız pansiyonlar mevcuttur. Termal ilçesinde ise birçok lüks otelin yanı sıra uygun fiyatlı apartlar da mevcuttur. Sadece turizm olarak değil Yalova çiçekçilik ile de adından söz ettirir. Koruköy’de seralar mevkiinde birçok çiftçi bulunmaktadır. Aynı şekilde tigem tarafı denilen kısımda çiçekçilik faaliyetleri yapılmaktadır.

Yalova Nerede?

Yalova, İstanbul Bursa ve Kocaeli şehirlerinin arasında bulunmaktadır. Ulaşım olarak çok iyi bir konumdadır. Feribotlar ve köprü ile İstanbul’a kolayca geçiş yapılabilmektedir. Pendik vapuru ile anadolu yakasına Yenikapı ile ise Avrupa yakasına kolayca geçiş imkanı bulunur. Aynı zamanda köprü ile dakikalar içerisinde İstanbul’a geçmek mümkündür.

Spordan Siyasete Yalova Haberleri

Yalova küçük bir şehir olmasına rağmen hem siyasette hem de sporda dahil birçok haber ile karşımıza çıkar. Muharrem İnce’nin memleketi olması sebebiyle birçok siyasi haberde Yalova bizlerle olmaktadır. Geçtiğimiz senelerde Yalovaspor basketbol takımı 1. ligde mücadele etmekteydi. Coşkulu taraftarıyla adından söz ettiren bir takımdır diyebiliriz. Şu anda ise alt ligde sezona mağlup olmadan devam etmektedir. Formlarını korurlarsa ve bir aksilik olmazsa üst ligde görebileceğimiz takımlardan birisidir. Siz de Yalova hakkındaki haberleri okumak istiyorsanız yalovadabugun.com adresine bakabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.