Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Van gazetesiyle kaliteli van haberleri okuyun

Van gazetesiyle kaliteli van haberleri okuyun
Aksaray Anadolu AŞ
21 Nisan 2020 21:23

Yerel haber sitesi olan van haber gazetesi  Van’ın en kaliteli dijital haberlerini yapmaktadır. Genç, dinamik ve konusunda bilgi insanlardan oluşan geniş bir çalışma ekibine sahiptir. Editör ekibi her konuyu kendi bilgi süzgecinden geçirip özgün bir şekilde yazıyor. Haberlerde eşsiz resimler kullanılmaya özen gösterilir. Resimlerin haberlerle olan bağı haberlerin anlatım gücünü ve kalitesini arttırmaktadır. Her konudan önce araştırma ve geliştirme yapan ekibi konunun doğruluğunu da sağladığından yapılan haberler güvenilirdir.

Sitenin gelişmesiyle beraber yapılan haberler de buna bağlı olarak gelişmiştir. Site yerelliğini bozmamış olmasına rağmen haber yaptığı coğrafyayı genişleterek Dünya çapında haberleri Van gazetesine yazmaya başlamıştır. Türkiye geneli yaptığı haberlerle Türkiye’de ki diğer haber sitelerini geride bırakmıştır. Yaptığı haberler okuyucusu tarafından beğenildiği için kalite çizgisini asla bozmamaları en büyük hedeflerinden biridir.

Sitede birçok kategori mevcuttur. Her kategori için özel çalışma ekibine sahip olan Van haber her kategoride kendini kanıtlamaya başlamıştır. Her geçen gün sitedeki kategori sayısını ve buna doğru orantılı olarak çalışma ekibini arttırmaktadır. Kategorilerin artışı siteyi en büyük haber siteleri arasına şimdiden bile getirmeye başladı.

Van gazetesi dünyada yaşanan olayları yurt dışında ki kaynaklar vasıtasıyla sıcağı sıcağına öğrenip en çabuk ve en özgün biçimde haber olarak yayınlamaktadır. Türkiye’de ki son dakika haberleri ve haberlerin ayrıntılarını en hızlı biçimde öğrenip siteye eklemektedir. Merak edilen konuları Van habere özel çalışma yaparak detaylı bilgi edinip bu bilgiler ışığında merakları gidermeyi başarabilmektedir.

Spor kategorisi içeren Van gazetesi sitesi sporla ilgi büyük emekler harcayarak her branş için haberler girmeye devam ediyor. Sadece Türkiye’de yapılan sporlarla ilgili haber yapmakla kalmıyor, Dünya genelinde yapılan sporları haberini taşıyorlar. Sporda ki son gelişmeler hakkında bilgi veren haberlerin yanı sıra sporda verilen ödülleri de bizimle paylaşmaktadırlar. Sporların en merak edileni futbol için ise ekstra bir emek vererek hem Türk futbolunu hem de Dünya genelinde popüler olan takımları tek tek haberlerine konu ediyorlar.

Van haber sağlık kategorisini de unutmamış aksine sağlık kategorisine diğerlerine nazaran daha fazla uğraş verdiğini belli ediyor. Sağlığın değerini bizlere göstermek için yazdığı haberleri görsellerle süsleyip bunların akılda kalıcılığını arttırmak istemiş.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.