Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Yeni Yaşam Tarzı: LG ThinQ

LG’nin Akıllı Mesken Asistanı Uygulaması LG ThinQ, konuttaki LG markalı akıllı aygıtları birbirine bağlaması, konut aletlerinin uzaktan …

Yeni Yaşam Tarzı: LG ThinQ
Aksaray Anadolu AŞ
19 Şubat 2021 16:48

LG’nin Akıllı Mesken Asistanı Uygulaması LG ThinQ, konuttaki LG markalı akıllı aygıtları birbirine bağlaması, konut aletlerinin uzaktan yönetilmesini sağlaması ve kullanıcıların hayatlarına kolaylık katmasıyla yeni bir ömür stili oluşturuyor. Artık konutlarında daha fazla vakit geçiren tüketiciler LG ThinQ’nun avantajları ile zahmetsiz ve eğlenceli bir hayatı deneyimliyorlar.

Tüm dünya bir yıla yakın müddettir pandemi nedeniyle konutlarına kapandı. İş ya da farklı sebeplerle dışarı çıkmak zorunda kalanlar bile, işlerini tamamlar tamamlamaz konutlarının yolunu tutuyorlar. Yeni dünya tertibi, esasen ana ömür merkezimiz olan meskenleri daha da değerli bir pozisyona getirdi. Meskenlerimiz artık korunma, barınma gereksinimimizin yanı sıra, birer cümbüş ve tecrübe merkezi, tahsil alanı haline geldi. Tabi tüm bunlar olurken, konuttaki iş yükü arttı… Bir yandan yemek yaparken, başka yandan meskeni pak tutmaya, birebir anda da çamaşır makinesi programının bitip bitmediğine bakmaya çalışırken durum vakit zaman başa çıkılamaz hale geldi… LG’nin taşınabilir uygulaması LG ThinQ, tüketicilerin yaşadıkları her anın tadını doya doya çıkartmaları için konutla ilgili tüm işlere uzaktan erişim sağlayarak kullanıcılara kendilerine ayırabilecekleri daha fazla vakit bırakıyor. Kullanıcıların gittiği her yere giden konut asistanı ThinQ, meskende hayatı güzelleştirmek için sezgisel bir orta yüz ve akıllı özelliklerle birlikte geliyor.

Bulaşık Makinesinden Klimaya Tüm Aletler Denetim Altında

LG’nin ThinQ takviyeli AI aygıtları ile Wi-Fi ilişkili aygıtları birbirine bağlayarak tüketicilerin hayatlarında eşsiz bir kolaylık getiriyor. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, kurutucular, klimalar, hava temizleyicileri, TV’ler ve buzdolapları dahil birçok LG eserini kapsıyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar ThinQ aygıtlarını uzaktan açabiliyor, kapatabiliyor, başlatabiliyor, durdurabiliyor yahut ayarlarını değiştirebiliyor.

Kullanıcılar, oturdukları yerden kalkamadan ya da mesken dışındayken, çamaşır makinesi, kurutucu yahut bulaşık makinesinin programını tamamlamasına ne kadar mühlet kaldığını telefonlarındaki LG ThinQ uygulamasından görebiliyor, dilerlerse, uygulamayı iş biter bitmez kendilerine bildirecek halde ayarlayabiliyorlar. Böylelikle, kullanıcılara dinlenmek ya da eğlenmek için çok daha fazla boş vakit kalıyor.

Uygulama ayrıyeten, çamaşır makinesi ve kurutucu için yeni ve özel programlar indirmek ya da Proaktif Müşteri Hizmetleri servisinden faydalanmak için de kullanılabiliyor. Yapay zeka tabanlı müşteri hizmetleri tahlili, aygıt durumundan ve kullanım tercihlerinden yararlanarak, her aygıtı en güzel durumda tutmak için yararlı ipuçları ve teklifler de sunuyor. Meskenden kolay bir bakım gerçekleştirmek için bile teğe bir müşteri dayanağı sunuyor.

LG ThinQ uygulamasını deneyimlemek isteyen tüketiciler, LG Brand Shop’larda Bulunan ThinQ tecrübe alanında uygulamayı deneyebiliyor, hayatı kolaylaştıracak özelliklerine şahsen şahit oluyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.