Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO 2 bin kişiye aşure dağıttı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) geçtiğimiz Cuma günü ilimiz merkezdeki sanayi cami ve Organize Sanayi Bölgesi camisinde aşure dağıtımı yaptı..

ATSO 2 bin kişiye aşure dağıttı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ekim 2017 02:06

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) geçtiğimiz Cuma günü ilimiz merkezdeki sanayi cami ve Organize Sanayi Bölgesi camisinde aşure dağıtımı yaptı.

ATSO üyeleri ve vatandaşlara aşure etkinliği düzenlediklerini ve bu etkinliği geleneksel hale getirdiklerini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımız ve üyelerimiz ile aşure etkinliğinde bir araya geldik. İlimiz sanayi cami ve Organize Sanayi Bölgesi camimizde geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz aşure dağıtımımızı yönetim kurulu arkadaşlarımız ile gerçekleştirdik.

Aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Bu sebeple ilimizdeki iki farklı camimizde 2 bin kişiye aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istedik.

Bu tür etkinliklerin birlik beraberliğimizin pekişmesine vesile kılmasını diliyorum. ATSO olarak bu tür sosyal etkinliklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek ”Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.