Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ATSO üyeleri Çin Fuarı’nda

Uluslararası Çin Homelife fuarı İstanbul Fuar merkezinde düzenlendi. ATSO üyeleri fuara yoğun katılım gösterdi..

ATSO üyeleri Çin Fuarı’nda
Aksaray Anadolu AŞ
7 Haziran 2016 11:45

Çin Ürünlerinin tanıtılması amacıyla Dünya genelinde düzenlenen fuarın en büyük farkı ise, sadece Çin’de üretilen ürünlerin düzenlendiği ilk fuar olma özelliğini taşımasıdır.

Çin devlet desteği ile düzenlenen China Homelife’da; hazır giyim, mobilya, aydınlatma, ev tekstili, ev aletleri, hediyelik eşya, dekorasyon, zücaciye alanında kalite kontrolünden geçmiş ürünler sergilendi.

Aksaray’da ki tekstil firmalarının yoğun ilgi gösterdiği fuara katılım sağlamalarına imkân tanıdıkları için başta ATSO Yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten firma temsilcileri tekstil alanında Dünya genelinde hızla yayılan Çin ürünlerini yerinde incelemelerinin kendileri için büyük bir avantaj olduklarını dile getirdiler.

İstanbul fuar merkezinde düzenlenen fuara firma temsilcileri ile katılım sağlayan ATSO Meclis Başkan Yardımcısı ve 3. Meslek Komitesi ( Tekstil Sektörü ) Başkanı Ahmet Kulak; “ Firmalarımızın sektörlerinde daha iyi yerlere gelebilmesi ve daha fazla ürün seçeneğini görebilmeleri için katılım göstermiş olduğumuz Çin Homelife fuarı ülkemizde gerçekleşen fuar olma özelliği taşımaktadır.

Çin firmaları ülkemizde düzenlenen fuarlara katılım gösterirlerken kendi mallarını sergilemek için bir fuar düzenlediler. Dünya geneline yayılan Çin ürünlerini yerinde görmek için üyelerimizle bu fuara katılım sağladık. İnşallah sektörümüzde bundan sonraki süreçte düzenlenecek olan fuarlara yine katılımlar göstereceğiz” Dedi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş; Fuarlar, dünyadaki sektörel gelişmelerin hızlıca sektör temsilcilerine aktarıldığı, insanların yeniliklerden hızlı bir şekilde haberdar olduğu, yeni müşterilere ve yeni ürünlere ulaşımın en kolay ve etkili olduğu organizasyonlardır. Bu tür organizasyonlar hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden gelen sektör temsilcilerini bir araya getiren, onlarla tanışma imkanı sağlayan üyeleri sektörel gelişmelerden anında haberdar eden etkili yöntemlerindendir. Böylesine önemli bir fuara sektör üyelerimiz ile katılım sağlayarak pazardan üyelerimizin bilgi edinmelerini sağladık. Fuarlar en büyük ticari pazarlardır ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizi en büyük pazarlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.