Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Dr.Sinan İnci Ulusal Kardiyoloji Kongresi’nden ödülle döndü

Türk Kardiyoloji Derneği tarafından bu yıl 31.si düzenlenen “Ulusal Kardiyoloji Kongresi” 23-26 Ekim tarihleri arasında Antalya da gerçekleştirildi..

Dr.Sinan İnci Ulusal Kardiyoloji Kongresi’nden ödülle döndü
Aksaray Anadolu AŞ
27 Ekim 2015 15:16

Aksaray Devlet Hastanesini temsilen katılan Kardiyolog Dr. Sinan İnci, Ulusal Kardiyoloji kongresinde, Kardiyoloji dalında önlenebilir kalp krizi konulu çalışması ile genç araştırmacılar ödülüne layık görüldü.

2011 yılından beri, genç kardiyologların ödüllendirildiği kongrede, Aksaray Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Sinan İnci, genç araştırmacı ödülünü, Kardiyoloji ana bilim dalının duayen isimlerinden Prof.Dr. Bilgin Timuralp, Prof.Dr. Murat Tuzcu ve Prof.Dr. Zeki Öngen’den oluşan ekipten aldı.

Genç araştırmacı ödülünü Aksaray halkı, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği ve Aksaray Devlet Hastanesi adına aldığını ifade eden Dr. Sinan İnci; “Ulusal Kardiyoloji Kongresinde, kalp krizinin önlenebilirliği üzerine yaptığım çalışmalardan dolayı genç araştırmacı ödülüne layık görüldüm. Bu ödüle layık görülmek ve ödülü Türk Kardiyolojisinin duayen isimlerinden almış olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyorum. Uzun süredir devam eden çalışmalarımın meyvesini aldık. Bu ödülü Aksaray halkı, Aksaray Devlet Hastanesi doktorları ve mesai arkadaşlarımın adına aldım. Kongrede Aksaray Devlet Hastanesinde branşlarında çok başarılı doktorların da bulunduğunu tüm Türkiye’ye bu ödülle göstermiş olduk. İnşallah, Aksaray’da Tıp Fakültesi ile birlikte farklı branşlarda ki doktor arkadaşlarımla beraber daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Ben buna inanıyorum” dedi

Dr. Sinan İnci; “Ödül getiren çalışmamda, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut’a, ADH Yöneticisi Uz.Dr.Cengizhan Kılıçaslan’a ve diğer yöneticilerine, doktor ve çalışma arkadaşlarıma vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.