Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

23 Nisan rektörleri spor ve çevreye dikkat çekti

23 Nisan rektörleri spor ve çevreye dikkat çekti
Aksaray Anadolu AŞ
22 Nisan 2019 18:39

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, çocukların derslerinde başarılı olması kadar, spor ve kültür-sanat alanlarında da kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.

23 Nisan münasebetiyle düzenlenen törende bu yıl, Rektörlük Makamına temsili olarak Taptuk Emre Ortaokulu’ndan dört öğrenci geçti. Beşinci sınıf öğrencisi Ecrin Gedik, yedinci sınıf öğrencisi Yusuf Emre Atak ve sekizinci sınıf öğrencileri Serdar Güney ile Pembe Rabia Öztürk, temiz çevre ve spor konusunda mesajlar verdi. Çeşitli kademe sınavlar nedeniyle öğrencilerin genel manada yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve kendilerine en çok “Bugün kaç soru çözdün?” şeklinde sorular sorulduğunu belirten ASÜ Rektörü, “Çok soru çözmek ve derslerde başarılı olmak elbette önemli. Ancak iyi insan olmak, derslerdeki başarıyı spor ve kültür-sanat alanlarında göstermek de hayatımız açısından çok değerli. Biz çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Onların akademik olarak başarılı olması derslerine iyi çalışmalarından geçiyor. Kendimizi bedeni olarak da geliştirmeliyiz; bu da sporla mümkün olabilir. Öte yandan kültür-sanat faaliyetleri de bizleri ruhi olarak geliştirir. Tüm bu alanlarda gelişirken, iyi birer insan da olmalıyız. Ülkemizin ve hepimizin geleceği, bu niteliklerdeki çocuklarımızla çok daha güzel olacaktır” dedi.

Okul Müdürü Erol Şahin, Matematik Öğretmeni Tuğba Altınkaya ve Rehber Öğretmen Sinem Yalçın’ın da katıldığı ziyaret, çiçek takdiminin ardından sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.