Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Acil Çeviri ve Sözlü Tercüme Hizmetleri

Acil Çeviri ve Sözlü Tercüme Hizmetleri
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ocak 2017 19:17

Günlük yaşamda ihtiyaç duyulan belgelerin tercümesinden teknik içerikteki metinlerin tercümesine kadar geniş bir uzmanlık alanı gerektiren tercüme hizmetleri, değişen piyasa koşulları ve ortama göre çeşitlilik kazanmaktadır. Kimi zaman, çok acil ihtiyaçlar söz konusu olmakta ve tercüme büroları tarafından acil çözümler üretilmesi gerekmektedir. Bilgin Tercüme Bürosu olarak, acil tercüme ihtiyaçlarında ürettiğimiz çok hızlı ve kaliteli çözümlerle de kendimizi ispatlamakta ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını üstün tercüme kalitesiyle karşılamaktayız. Acil tercüme ihtiyaçlarında; internet sitemizde bulunan acil tercüme bölümünde bilgi alınabileceği gibi talepler de iletilebilmektedir. Profesyonel yaklaşımı ve bütün dünya dillerinde ve tekniklerinde tercüme deneyimine sahip kadrosu sayesinde hizmetlerini her geçen gün geliştiren şirketimiz, Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde olduğu gibi dünya genelinde de hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce karakterin tercümesini yapan tam zamanlı çalışan tercüman kadromuz, hukuk, mühendislik, bilişim, akademik tercüme gibi alanlarda deneyim sahibi profesyonellerden oluşmaktadır.

Tercüme hizmetleri arasında son yıllardan önemi artan bir hizmet de ardıl tercümedir. Ardıl tercüme, sözlü tercüme türlerinden biri olup, konuşulanların anında tercüme edilmesi anlamına gelmektedir. Teknik ekipman kullanmaksızın yapılan ardıl tercüme, zor bir işlem olup uzmanlık ve deneyim gerektirmektedir. Bilgin Tercüme bünyesinde görev yapan profesyonel tercümanlar, dil bilgilerinin yanı sıra deneyim ve profesyonellikleri ile ardıl tercüme konusunda en iyi tercüme hizmetini sunmaktadırlar. Özellikle basın toplantısı gibi organizasyonlarda büyük bir ihtiyaç haline gelen ardıl tercümede, kaynak dili konuşan kişinin tüm ifadelerinin mesajlarının hedef dilde de aynı izlenimi yaratacak şekilde tercüme edilmesini gerektirmektedir. Her iki dile de çok iyi hâkim olunmasını gerektiren bu tercüme şekli, aynı zamanda hızlı düşünmeyi ve yorumlayabilmeyi de zorunlu kılmaktadır. Tercümanın profesyonelliğinin büyük önem kazanmasına neden olan bu özellikler, ardıl tercümenin zorluğunu da ortaya koymaktadır. bilgintercume.com adresinden şirketimizin sunduğu ardıl tercüme hizmetleri hakkında bilgi alınabileceği gibi fiyat teklifi konusunda da talepte bulunulabilmektedir. Ayrıca Whatsapp, e-posta ve canlı destek sistemimiz yoluyla bildirilen tercüme istekleri ve gönderilen belgeler de en kısa sürede fiyatlandırılmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.