Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Ak Parti adayı Dinçer’den esnaf odasına ziyaret

Ak Parti adayı Dinçer’den esnaf odasına ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
25 Aralık 2018 19:35

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, Esnaf Sanatkarlar ve Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı ziyaret etti.

Gün içerisinde esnafları, ardından vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf Sanatkarlar ve Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Oda Başkanı Ceylan, “Belediye Başkan adayımız Evren Dinçer kardeşimizi yakinen tanıyorum. Kendisi çok başarılı bir arkadaşımız. Nasip olurda Belediye Başkanı olursa bizimle ve diğer STK’lar ile uyumlu çalışacağından hiç şüphem yoktur. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Burada diğer oda başkanlarının sıkıntılarını dinleyen Başkan adayı Dinçer ise, “İsteklerinizi titizlikle inceleyip, değerlendireceğime emin olabilirsiniz. Allah’ın izniyle seçimden sonra ekibimle beraber şehrimiz, esnafımız ve vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Destek ve dualarınızı bekliyorum” dedi. Ziyarette, Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, Fırıncılar Lokantacılar Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Halis Altınsoy, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Tekin, Manavlar Balıkçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulu Başkanı Kuddusi Yeşildal hazır bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.