Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

AK Parti Aksaray, 3 isim için suç duyurusunda bulundu

AK Parti Aksaray, 3 isim için suç duyurusunda bulundu
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ocak 2022 12:10

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Aksaray’ın da içerisinde bulunduğu AK Parti il teşkilatları 81 ilde eş zamanlı olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili Aksaray Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

Partililerin yoğun katılım gösterdiği suç duyurusu sonrasında Aksaray Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yapıldı. AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sn. Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir.

CHP Grup Başkanvekilinin, CHP İstanbul Milletvekili ve sözde gazetecinin Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliğini, anti demokratik ve faşizan sözlerini şiddetle kınıyoruz. Bir yandan AK Parti Teşkilatları olarak Genel Başkanımızın yanında daha kararlı durarak ülkemizi hedeflerine taşımak için gece gündüz çalışacak, bir yandan da bu karanlık dil ile mücadele etmeye devam edeceğiz. Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz.”
blank blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.