Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı’ndan teşekkür

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı’ndan teşekkür
Aksaray Anadolu AŞ
23 Şubat 2021 13:59

AK Parti Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, 6. İl Gençlik Kolları Olağan kongresinin ardından teşekkür mesajı yayımladı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk mesajında, “Aksaray 6. İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi ile AK Parti Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini devraldık. Bu süreçte desteğini esirgemeyen Sn. Milletvekillerim Cengiz Aydoğdu ve İlknur İnceöz’e, Aksaray İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy’a ve yönetimine, Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e, Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat ve yönetimine, değerli büyüğüm ağabeyim Kayseri Milletvekili ve M.T.T.B Genel Başkanı Dr. İsmail Emrah Karayel’e teşekkür ediyorum. Ayrıca önceki dönem Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Başkanlarımız, Gençlik Kolları Başkanlarımıza ayrı ayrı desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım kıymetli Gençlik Kolları Başkanım Mehmet Emin Kılıç’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti teşkilatına yakışır bir gençlik için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Öztürk, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedefleri için gece gündüz demeden hiç yorulmadan koşacağız, mücadele edeceğiz. Gençlik Kolları olarak üzerimize düşen tüm vazifeleri layıkıyla yerine getirme gayretiyle bütün Aksaraylı genç kardeşlerimize ulaşarak davamıza yeni bir ivme kazandıracağız. ‘Gençlik önde yürür inandığı yolda yürür’ diyerek en önde partimizi sırtlayacağız inşallah” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.