Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Ak Parti Aksaray heyeti ilçeleri ziyaret etti

Ak Parti Aksaray heyeti ilçeleri ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
3 Nisan 2021 12:00

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eskil ve Sultanhanı ilçelerine ziyarette bulundu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Yönetim Kurulu üyeleri Necip Çeçen, Hamza Bostan, Yunus Emre Aydın ve Mahmut Aliç’ten oluşan heyeti Eskil ilçesinde Belediye Başkanı Necati Belgemen, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Eşmekaya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş, İlçe Başkanı Ali Mutlu ile İGM üyeleri karşıladı.

Karşılama sonrası ilçenin ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili Belediye Başkanı Necati Belgemen’den bir brifing alan AK heyet, belediyenin ilçe merkezinde yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ardından Eskil İlçe Kaymakamı Erkut Pamuk’u da ziyaret eden heyet, ilçede yürütülen çalışmalar ile eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık ve kırsal kesime yönelik yapılan yatırım ve çalışmalar değerlendirilip, sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Eskil ziyareti sonrası Sultanhanı ilçesine geçen AK heyet burada Belediye Başkanı Fahri Solak ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’tan hazırlanan projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan heyet, yapılan çalışma ve projelerle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Eskil ve Sultanhanı ilçelerinde gerçekleştirdikleri temasları değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bütün ilçelerimizi ziyaret etmek istiyoruz. Derdimiz, hemşerilerimizin nabzını tutan ilçe teşkilatlarımızla, Belediye Başkanlarımız ile bir araya gelerek bize ulaşan ve ya ulaşamayan hemşerilerimizin taleplerini yerinde dinleyip çözüm üretmek. Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ile sorunlara yerinde ve anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. İlçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerimizin tüm sorunlarının çözümü noktasında başlattığımız çalışmalar devam edecek” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.