Dolar 32,5174
Euro 34,9344
Altın 2.435,08
BİST 9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Ak Parti Aksaray İl Kongresi 15 Şubat’ta yapılacak

Ak Parti Aksaray İl Kongresi 15 Şubat’ta yapılacak
Aksaray Anadolu AŞ
8 Şubat 2021 12:10

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray 7. Olağan İl Kongresine tüm partilileri ve vatandaşları davet etti.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 15 Şubat Pazartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 12.00’da düzenlenecek olan 7’inci Olağan İl Kongresini Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlarımız, MKYK Üyeleri, Milletvekilleri ve partinin üst düzey yöneticilerinin teşrifleriyle gerçekleşeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yöntemiyle katılacağını aktaran İl Başkanı Altınsoy, “Sayın Cumhurbaşkanımızın video konferans yöntemiyle partililerimize bir hitabı olacak ve önemli konulara değinecekler. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda, 19 yıldır partimize hizmet etmiş, önceki dönem milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımlarıyla, delegelerimizin oy kullanacağı kongremizi üyelerimiz ve misafirlerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah.”

Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri harfiyen uygulayacaklarının altını çizen Başkan Altınsoy, “Kongremizde misafirlerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyoruz. Bizler için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevlilerimiz salona girişte ateş ölçümü yapacak. Partimizin kuruluşundan bu yana gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızı, Aksaraylı hemşerilerimizi beklediğimiz kongremizin şimdiden Aksaray’ımıza, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.