Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

AK Parti Aksaray Kadın Kollarından öğrencilere mont yardımı

AK Parti Aksaray Kadın Kollarından öğrencilere mont yardımı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Eylül 2022 10:39

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı tarafından belirlenen öğrencilere kışlık mont dağıtımı yapıldı.

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı tarafından belirlenen öğrencilere kışlık mont dağıtımı yapıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Fadime Sağdıç, Sevgi Kök, yönetim kurulu üyeleri Azize Dağdaş, Yeliz Hanlı ve Sümeyye Eroğlu’nun katıldığı programda Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere mont dağıtımı gerçekleştirildi.

Hediyelerini alan çocukların yüzlerine yansıyan mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Çocuklara giysilerini kendi elleriyle giydiren Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Kadın Kolları olarak çocuklarımızın yalnız olmadıklarını ve çocuklarımızı mutlu edebilmek adına bu çalışmayı gerçekleştirdik. Çocuklarımızın yüzündeki bir tebessüm ile onların mutluluğuna ortak olduk. “Biz varken sizler yalnız değilsiniz” mesajını her yerde her eve, her mahalleye, her ilçeye hissettirmek istiyoruz. Devletimizin ve milletimizin geleceği, umudu olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocuklarımızın daha iyi daha güzel şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden gelen her türlü çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerimize ve bu projede emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.