Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 22°C

Ak Parti heyeti ilçelerin ardından belde ziyaretlerine başladı

Ak Parti heyeti ilçelerin ardından belde ziyaretlerine başladı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Nisan 2018 15:16

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan Ak Heyet, geçtiğimiz hafta sonu belde ziyaretlerinin startını verdi.

Gittikleri Belde ve İlçelerde, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Ak Heyet, Belediye Başkanlarından İlçeler ve Beldeler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İlk olarak cumartesi günü Demirci Beldesi ile ziyaretlerine başlayan Ak Heyet adına konuşan Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Birlik ve beraberlik olduğu sürece aşılamayacak engelin olmadığı belirterek, “Biliyoruz ki 2019 seçimi bizim olduğu kadar diğer siyasi partiler için de zor bir seçim olacak. Ama bizdeki birlik beraberlik ve dayanışma devam ettiği sürece, eskisiyle, yenisiyle tüm teşkilatlarımız aynı ruh, aynı heyecanla çalıştığı sürece, bu seçim de bizim için kolay olacaktır.” ifadelerini kullandı. İktidar partisi olmanın sorumluluğunu bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini kaydeden İl Başkanı Altınsoy ise, “Bugün itibariyle 7 ilçemizi ziyaret ettik. Beldelerimizi ziyaret etmeye başladık. Gittiğimiz her yerde, teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Biz artık 2019’da son basamağı çıkacağız. Bu basamaktan sonra ülkemiz gelişmiş ülkeler arasında olacak ve gücümüzü herkes bilecek ve görecek. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde dinlemek, iktidar partisinin temsilcisi olmamızdan dolayı bizlerin sorumluluğudur. Gece gündüz en ücra köyümüz, beldelerimiz, ilçelerimiz, ilimiz ve ülkemizin menfaati için çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde Ak Parti Hükümetleri olarak yaptığımız çalışmaları ve gayretleri anlatıyoruz. Sizler de beldelerimizde gençliğinden, kadın kollarına, köy ve mahalle temsilcilerine kadar herkes çalışmalarını artıracak ve partimizin çalışmalarını anlatacaksınız.” ifadelerinde bulundu.

Cumartesi günü Demirci, Gülpınar beldeleri ile Gülağaç ilçesini ziyaret eden Ak Heyet, Pazar günüde Yenikent, Eşmekaya beldeleri ile Eskil İlçesini ziyaret etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.