Dolar 32,5320
Euro 34,8934
Altın 2.422,04
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Ak Parti heyeti köy ziyaretlerine devam ediyor

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ak Parti heyeti köy ziyaretlerine devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ağustos 2021 13:42

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İGM üyesi Veysel Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile Yuva, Karkın, Elmacık, Koçpınar ve Helvadere’de muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylerin ihtiyaçlarının çözümü için sahada çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Altınsoy, daha önce merkeze bağlı köyler, ilçe ve beldeleri ziyaret ettiklerini anımsattı.

Aksaray’da ulaşmadıkları hane, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacaklarını vurgulayan Başkan Altınsoy, “Hem muhtar ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, notlarımızı alıyoruz, hem de sohbet ederek aramızdaki gönül bağımızı güçlendiriyoruz. AK Parti öncesi ve sonrası ilçelerimiz, belde ve köylerimizin hali ile şimdiki durumu ortadadır. Elbette eksiklerimiz olacaktır. Ancak vatandaşlarımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Köylerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Köy sakinlerimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.”

blank

Vatandaşlarla birebir ilgilenmeye gayret ettiklerini aktaran Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Bu iş samimiyet işi, gönül işi, memleket işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu taleplerinin yerine getirilmesi ve hizmet halkamızın genişletilmesi için çalışıyoruz. Köylerimizin sorunlarını anında çözmek, alt ve üst yapı problemlerinin büyük çoğunluğunun çözüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarı ile yüzleri gülen vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu aziz millete ne kadar hizmet etsek azdır” ifadesini kullandı..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.