Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ak Parti heyeti STK temsilcileriyle bir araya geldi

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya gelerek, talepleri dinledi.

Ak Parti heyeti STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ekim 2021 11:00

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün ile Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Manavlar Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Veysel Öztürk, Fırıncı Lokantacı-Pastacılar Esnaf Odası Başkan Halis Altınsoy, Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

STK’ların; eğitim, hukuk, demokrasi, kültür ve sanat gibi tüm alanlarda ve sosyal hayatta önemli bir boşluğu doldurduğunu belirten Milletvekili Aydoğdu, “Bugün, ülkemizde ve şehrimizde STK’lar, eskisinden daha güçlü bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Vakıf, dernek, parti, sivil toplum gönül işidir. Yılmadan, yorulmadan fedakarlık ister, emek ister. Siyaset kurumu, devletimizin kurumları elbette üzerine düşeni yapıyor, yapacaktır. Bununla birlikte toplumu, aileyi, nesilleri ve değerlerimizi hedef alan konulara karşı STK’ların daha yüksek ses çıkarması ve birlikte hareket etmesi kıymetlidir. Bu anlamda ülkemizin ve Aksaray’ımızı daha iyi noktalara gelmesine katkı sağlayan, samimi bir şekilde hemşerilerimiz ve milletimiz adına hizmetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. STK’larımızın kamu yararı gözeten faaliyetlerine ve projelerine her türlü desteği ve teşviki vermeye devam edeceğiz” dedi.

Birer iyilik hareketi olarak kurulmuş tüm sivil toplum kuruluşlarını güçlü Türkiye’nin en büyük teminatı ve zenginliği olarak değerlendiren Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “ Sosyal sorumluluk çerçevesinde erdemli bir toplum inşa etmek için tamamen gönüllülük esasıyla bir araya gelen ve bunu kendine görev addederek adanmışlık ruhuyla çalışan genelde tüm STK’lar özelde yeniden büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasındaki gizli kahramanlarımızdır. Aynı ulvi gayeye hizmet için kenetlenerek, aynı hedefe yürüyen sivil toplum kuruluşu temsilcisi paydaşlarımızla hep birlikte omuz omuza Aksaray ve güçlü Türkiye için hedeflerimize yürüyoruz. Aziz milletimize hizmet yolunda, daha gidilecek çok yolumuz yapılacak çok işimiz vardır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.