Dolar 32,5140
Euro 34,5735
Altın 2.491,52
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Ak Parti heyetinden ATSO’ya ziyaret

Ak Parti heyetinden ATSO’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mayıs 2018 15:59

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Muhammed Aktaş ve Parti Teşkilat Üyelerinden oluşan AK Parti Heyeti, Aksaray Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Aksaray’ın hızla geliştiğini, sanayide büyüme kat ettiğini dile getiren Ak Parti Milletvekili Adayı İlknur İnceöz, ziyaret sırasında yaptığı açıklama da “İlimiz son 16 yılda özellikle sanayi alanında çok büyük ilerleme göstermiştir. Türkiye’nin en önemli yatırımcıları Organize Sanayi Bölgemizde üretim yapmaya başlamışlardır. Tarım ve Hayvancılıkta çok iyi durumda olan ilimizin Sanayisinin de gelişmesi şehrimizin istihdam sorununu ortadan kaldırmıştır. Bu anlamda iş dünyamızın öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni dönemlerindeki Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin ile çalışma arkadaşlarına canı gönülden başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Aksaray’ımız gelecek dönemlerde sanayide ülkemizin en önemli lokomotif şehirlerinden birisi olacaktır” Dedi.

Aksaray’ın Sanayi ve Ticaret merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Ak Parti Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ise yaptığı açıklama da “Aksaray sanayisi şu anda TR 71 Bölgesi başta olmak üzere iç Anadolu bölgemizin en önemli sanayi kentlerinden birisidir. Dünyaca ünlü firmaların Aksaray’da üretim tesisleri kurması ve bununla birlikte yan sanayinin hızlı bir şekilde gelişmesi şehrimizi sanayi kenti yapma yolundadır. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli iki başkanı ve çalışma arkadaşları şehrimizin sanayisine öncülük edeceklerdir. Bizlerde AK Parti olarak her daim Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte olacağız. Aksaray’ı hep birlikte Sanayi ve Ticaret Merkezi haline getireceğiz” Dedi.

Aksaray’ın geleceğine ve sanayisine her daim destek olacaklarını belirten Ak Parti Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş’da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’da Ak Parti heyetinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek açıklamasında; “Geleceğin Sanayi Kentini Aksaray’da inşa ediyoruz vizyonu ile çıktığımız yolda ilimizi Sanayi ve Ticaret merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizlere inanan güvenen üyelerimizin ve Devlet Büyüklerimizin katkıları ile Aksaray’ı ortak aklın gücüyle çok daha iyi yerlere getireceğiz. Bu şehir stratejik konumu bakımıyla bunu fazlası ile hak ettiğinden dolayı omuzlarımızdaki yükün farkında olarak projeler üretecek Aksaray’a ve İş Dünyamıza katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu anlamda bugün bizleri ziyaret eden ve her daim desteklerini arkamızda hissettiğimiz AK Parti Milletvekili Adaylarımız İlknur İnceöz ve Cengiz Aydoğdu’ya, Muhammed Aktaş’a ve Parti Teşkilatına İş Dünyamız adına teşekkür ediyorum” Dedi.

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin AK Parti Heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür ederken açıklamasında; “Bir önceki Meclis Başkanlığım dönemimde sayın vekillerimizle birlikte ilimize katkı sağlayacak projelerde ve çalışmalarda çok iyi bir şekilde çalışma ortamı gerçekleştirdik. Bu çalışmaların ve projelerin katkısından ilimiz şu anda maksimum seviyede faydalanmaktadır. Bundan sonraki süre zarfında da İlimize ve iş dünyamıza yapılacak olan her türlü çalışmada birlikte hareket ederek ilimizi Sanayi ve Ticaret Merkezi haline getireceğiz “Dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.