Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
25 Temmuz 2018 17:11

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, seçim sonrası da çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

İl Başkanı Altınsoy son olarak geçtiğimiz gün İl Başkan Yardımcısı Seyit Temel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin’i, Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mesut Konuk’u ve Manavlar ve Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal’ı ziyaret ederken önümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Ziyaretleri esnasında Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Altınsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumun sesi olduğunu belirterek, “Sivil Toplum Kuruluşlarımıza her zaman önem veriyoruz. Onların toplumun sesi olduğunu biliyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir arada olmak ve çalışmak bizlere mutluluk veriyor” dedi.

Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, ziyaretler karşılıklı fikir alış verişi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.