Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy teşekkür ziyaretinde

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy teşekkür ziyaretinde
Aksaray Anadolu AŞ
29 Haziran 2018 02:01

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran’da verdikleri güçlü desteklerden dolayı teşekkür etti.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, yeni yönetim sistemimiz olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Başkan’ı yapma yolunda verdikleri desteklerden dolayı Aksaraylı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Altınsoy, “Öncelikle göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Her zaman vatandaşlarımız ile bir araya gelip hemhal oluyoruz. Aksaray 24 Haziran’da yeni bir tarih yazarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek verdi.

Aksaray halkına ve milletimize çok teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitmesi dünyaya net bir mesaj oldu. Bizler AK Parti olarak hizmet siyasetimize önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Esnaf ve vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminin ilk Başkan’ı olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar destekçisi olacaklarını dile getirdiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.