Dolar 32,2757
Euro 34,8427
Altın 2.414,65
BİST 10.276,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Açık
Aksaray
18°C
Açık
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 24°C
Cum 19°C

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’dan Sedef Kabaş’a tepki!

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’dan Sedef Kabaş’a tepki!
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ocak 2022 20:22

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gazeteci Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gazeteci Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Başkan Hüseyin Altınsoy yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Sedef Kabaş, bir tarafında Engin Özkoç diğer tarafında Aykut Erdoğdu’nun olduğu bir programda çıkıyor, AK Parti’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı ayrıştırıcı, ötekileştirici dil kullanmakla hatta hakaret dili kullanmakla suçluyor. Bir de bunu sağındaki ve solundaki sürekli saldırgan dil kullanan vekillere bakmadan, üstelik de bizzat kendisi o konuşmanın içinde bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına hakaret ederek yapıyor.

Şimdi soruyorum sizlere kim birlik ve beraberlikten, tek vatan, tek devlet, tek milletten yana tavır koyuyor, kim en çok birlik ve beraberlik vurgusu yapıyor, kim nezaketle kucaklayıcı bir dil kullanıyor? Diğer taraftan acaba kim inancını yaşayan müslümanlara sözlü ve fiili saldırı yapıyor, onlara gerici, yobaz diye hakaret ediyor, kim kendine oy vermeyen öğretmene, çiftçiye, sanatçıya, hakimlere, polislere hakaret ediyor? Bu millete bidon kafalı, aptal, makarnacı diye hakaret ediyor?

Düşünün, 20 yıldır bu ülkenin başında AK Parti değil de CHP tek başına iktidar olsaydı, bu millete neler yapardı? Ben söyleyeyim, yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

Öyle Arapça ezanın, Kuran okumanın yasak olduğu 1940’lara gitmeye, seçilmiş başbakanın asıldığı 1960’lara gitmeye gerek yok.

Daha yirmi yıl önce yani AK Parti iktidarının hemen öncesinde, 28 Mayıs 1999 – 18 Kasım 2002 tarihleri arasında görev yapan Ecevit hükümeti; türbanı yasaklamış, türbanla üniversiteye girmenin önünü kesmiş, İmam Hatip ortaokulunu kapatmış, İmam Hatip Liselerinin önüne katsayı zulmünü koymuş, okul birincisinin bile meslek edinebileceği bir üniversiteyi kazanmasının önüne geçmiş, seçilmiş milletvekili Merve Kavakçıyı sırf başındaki örtüsünden dolayı meclise almamış, milletvekilliğini düşürmüş, türbanlı devlet memurlarını görevden atmıştır.
Üstelik bunu 3,5 yıllık görev süresinde yapmıştır. Düşünün bir de 20 yıl iktidarda kalsa bu millete neler yaparlardı?
Bunlar kendi gibi düşünenlere demokrat ve özgürlükçüdürler; kendi gibi düşünmeyene de son derece saldırgan, ayrıştırcı ve hakaret dili kullanırlar. Allah bunlara iktidar olma fırsatı vermesin inşallah.” (haberaksaray.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.