Dolar 32,5769
Euro 35,0003
Altın 2.428,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Ak Parti Kadın Kolları’ndan Mehmetçiğe destek kermesi

Ak Parti Kadın Kolları’ndan Mehmetçiğe destek kermesi
Aksaray Anadolu AŞ
9 Nisan 2018 15:20

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e düzenlediği ‘Zeytindalı Harekatı’nda görev alan Mehmetçik ve Polislere destek olmak amacıyla, Ak Parti Kadın Kolları Tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Anadolu kadınlarının yapılacak en güzel davranışlardan birini ortaya koyduğunu belirterek, “Belki Mehmetçikle birlikte cephede nöbet tutamıyoruz, birebir yan yana duramıyoruz ama dualarımızla ve emeklerimizle yanlarımızda olduğumuzu, her anlamda destek olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bugün burada ilk başlangıcı yaptık, yarın bir başka ilçemizde veya Türkiye’nin başka bir köşesinde hanım kardeşlerimiz bu tür etkinliği yaparak, Mehmetçiğimize desteğimizi gösterecektir. Dualarımızla ve emeklerimizle her daim yanlarındayız” diye konuştu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Zeytin Dalı harekatı’nda görev alan ana kuzusu Mehmetçiğe, polise destek olmak için bu etkinliği düzenlediklerini dile belirterek, “Vatanımız milletimiz sağ olsun bayrağımız dalgalansın, şahadet şerbeti içen şehitlerimizin makamı yüksek olsun. Rabbim onların şefaatlerine bizi nail eylesin, ailelerine sabır versin. Gazilerimiz acil şifalar versin” ifadelerini kullandı.

Belediye önünde düzenlenen kermese; Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.