Dolar 32,3788
Euro 34,7745
Altın 2.431,54
BİST 9.945,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Ak Parti Merkez ilçeden aşı seferberliğine destek

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, aşı seferberliğine destek vermek için topluca aşı oldu.

Ak Parti Merkez ilçeden aşı seferberliğine destek
Aksaray Anadolu AŞ
30 Temmuz 2021 10:50

Türkiye, koronavirüs salgını sürecinde hem hastane hizmetleriyle hem de aşılama planlamasıyla dünyaya örnek olmaya devam ediyor. En fazla aşılama yapan ülkelerin arasına giren Türkiye, olumsuz arazi şartlarına rağmen en ücra köşelerde yürüttüğü aşı çalışmalarıyla da dünyada adını sıkça duyurdu.

Bu kapsamda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri Muzaffer Çakır Semt Polikliniği’nde koronavirüs ile mücadele kapsamında örnek davranış sergileyerek toplu aşı yaptırdı.

AK Parti olarak başlatılan aşı seferberliğine destek olmak için toplu olarak aşı olmaya geldiklerini belirten Başkan Aktürk, “Rehavete kapılmamalıyız, salgın henüz bitmiş değil. Kendi gayretimiz ve çabalarımız ile bu salgını yenebiliriz. Toplumsal bağışıklığın kazanılması için aşı olmamız bizlerin birer vatandaşlık görevi haline gelmiştir. Tüm halkımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Sağlık ekibimize de fedakar çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Aşı olalım, sağlıklı olalım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.