Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Ak Parti teşkilatı çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti teşkilatı çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mart 2024 11:30

İftar öncesi çat kapı ziyaretlerini geleneksel hale getiren AK Parti İl Teşkilatı, mübarek Ramazan ayının sevincini ve coşkusunu bu yılda paylaşmaya devam ediyor.

Aksaray’da iftar vakti öncesi çat kapı ev ziyaretlerine devam eden AK heyet, bugüne kadar, Aratol Bahçeli, İstiklal, Bahçeli, Hamidiye (Bahçesaray), Hamidiye Kırımlı, Bayram Baba, Kalanlar, Bedir Muhtar, Kurtuluş, mahallelerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dua isteyen Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “En büyük sermayemiz, vatandaşlardan gelecek hayır duaları” dedi.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Aktürk, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Seçim var diye değil, bu bizim geleneksel hale getirdiğimiz bir çalışma. Yüz yüze görüşerek onların varsa sorunlarını kendilerinden bizzat dinliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çözüm bulmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Bu ziyaretleri niye yapıyoruz, çünkü Ramazan beraberinde güzel duyguları canlandırıyor. Dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye de bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz bu ziyaretlerle. Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. Onun için ziyaretlerimizde kendilerinden dualarını eksik etmemelerini de istirham ediyoruz. Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük Ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde yalnız, hasta ve mağdur ailelere çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Onların yaşam alanlarında inşallah bir arada olacağız.”

Öte yandan, ev ziyaretleri esnasında sokaklarda karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen AK heyet, bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çeşitli hediyeler vererek sevindirmeyi de ihmal etmiyor.

Başkan Aktürk’e yapmış olduğu ziyaretlerde Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları eşlik ediyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.