Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

AK Parti ve MHP’de kritik günler!

AK Parti ve MHP’de kritik günler!
Aksaray Anadolu AŞ
5 Aralık 2023 09:26

Aksaray nefesini tuttu, 2 partinin vereceği o kritik karara kilitlendi. Yol haritası bu hafta içi netleşecek.

Cumhur İttifakının en kuvvetli bağları Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi önemli görüşmelerden sonra kritik kararını bu hafta içi verecek.

Genel Başkanlar Recep Tayyip Erdoğan ve Dr. Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimler için ittifak yapacağı illeri açıklayacak. 5 Büyükşehir’de ittifakın kesinleştiği duyumları gelirken, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Kırıkkale, Yozgat gibi illerde de ittifakın olup olmayacağı merak konusu haline geldi.

Bu konuda da ortaya çok sayıda dedikodu atılmıştı. Bazı söylentilere göre Aksaray’da ittifakın olmayacağı, fakat komşumuz Kırşehir’de bu ittifakın kesinleştiği ile ilgiliydi. Ancak bu dedikodular hafta içi alınan karar sonrası netlik kazanacak.

HEDEF TÜM İLLERDE GALİBİYET!

2 lider bu ittifak ile tüm illerde Cumhur ittifakının galip gelmesini istiyor. Bunun için parti heyetleri de 8. kez bir araya geldi ve talepleri birbirlerine iletti. Bu hafta içi 2 genel başkan tekrar bir araya gelerek tüm görüşmelerin sonucunu neticeye kavuşturması bekleniyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.