Dolar 32,5484
Euro 34,8615
Altın 2.430,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Ak Partili kadınlar yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü

AK Parti Aksaray İl Kadın Kolları, her bayram öncesi olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü..

Ak Partili kadınlar yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü
Aksaray Anadolu AŞ
19 Temmuz 2021 16:00

Bu Bayram’da da ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldüren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, Şehit ve Gazi çocukları başta olmak üzere yüzlerce çocuğa bayramlıklarını hediye etti.

Başlattıkları bu uygulamanın herkesim tarafından olumlu karşılandığını ve birçok kuruma da örnek olduklarını belirten Kadın Kolları İl Başkanı Ferhan Polat,

“Önceki yıllarda da bayram öncesinde yüzlerce yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydirmiştik. İhtiyaç sahibi çocuğumuza ayakkabısından elbisesine kadar yeni giysiler hediye ettik. Çocukları sevindirdiğimiz için mutluyuz. Bir çocuğun gözünde sevinç pırıltısı görmek her şeye değer. Hep söylüyoruz yardım da ibadet de gizli olmalı fakat bizler kamuoyu tarafından yakından takip edilen, örnek alınan kuruluşlar olduğumuz için basın aracılığıyla hayırseverlerimizin de görmesi için kamuoyuyla paylaşmak mecburiyetinde kalıyoruz. Umarım diğer kurum, kuruluş ve STK’lara da bizim bu davranışımız örnek olur ve daha fazla çocuğumuzu mutlu ederiz. Bu noktada destek veren İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy başta olmak üzere, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Gençlik Kollarımıza ve de her çocuğu kendi evlatlarını giydiriyormuş gibi özenle tek tek giydirerek tüm yükü çeken İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı..

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.