Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Ak Partili kadınlardan yangın mağdurları için kermes

Aksaray AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı tarafından Antalya’da çıkan orman yangınlarında mağdur olan afetzedeler için destek kesmesi düzenlendi. Aksaray Belediyesi yanına açılan kermes 3 gün boyunca afetzedeler için hizmet edecek.

Ak Partili kadınlardan yangın mağdurları için kermes
Aksaray Anadolu AŞ
9 Ağustos 2021 18:50

Kermese Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in, eşi Merve Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve hayırseverler katıldı.

Dualarla açılan kermesin açılışı Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in, eşi Merve Dinçer tarafından yapıldı.

İçimizin yandığını bir kez daha söylüyorum diyen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ülkemizin birçok yerinde yangınlar oluştu. Bugün itibariyle birçoğu da söndürüldü ve kontrol altına altındı. Birkaç noktada yangınlarımız var. Onlarda inşallah birkaç güne kadar söndürülecektir. Tarım Bakanlığımız ve kamu kurumlarımızın tamamı, belediyelerimiz, destek vererek yangınla mücadele etti. Milletimize çok teşekkür ediyorum. Yangında şehit olanlarımız var, telef olan hayvanlarımız var, canlılarımız var. Bu yaralarda en kısa zamanda telafi edilecek. Bu anlamda kermesimizin gelirleri de Antalya’da yangında mağdur olan ailelere göndermek üzere toplanacak. El birliği içerisinde bu işi birlikte başaracağız. Biz bize yeteri Türkiye. Kermesimiz 3 gün faaliyette olacak. Daha fazla da sürebilir ama tabi esnafımızı da düşünüyoruz. Esnaflarımızın da mağdur olmaması için 3 gün sürüyle açık olacak” ifadelerini kullandı..

blank blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.