Dolar 32,5601
Euro 34,8680
Altın 2.425,68
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

AKAHED, Hukuk Müşavirleri ile sözleşme imzaladı

Aksaray Aile Hekimleri Derneği (AKAHED) Yönetim Kurulu, yeni dönemde Av. Yaşar Buğra Güneş ve Av. Erkin Göçmen ile avukatlık sözleşmesi imzaladı. Böylece AKAHED sürekli çalışılabileceği hukuk müşavirlerine kavuşmuş oldu.

AKAHED, Hukuk Müşavirleri ile sözleşme imzaladı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2021 20:40

AKAHED Yönetim Kurulu artık bu işi daha profesyonel bir ekiple devam ettirmek, hukuk danışmanlığı ve avukatlık hizmetleri almak ve atılan her adımın hukuka uygunluğunun maksimum denetimini sağlamak, yasalardaki yenilikleri yakından takip ederek, hukuku en iyi şekilde yorumlayarak üyelerinin görüşlerine sunmak, üyelerine herhangi bir hukuki sorununda yasalar çerçevesinde her zaman yanında olmak adına AKAHED Yönetim Kurulu olarak Aksaray Barosu avukatlarından Av. Yaşar Buğra Güneş ve Ankara Barosu Avukatlarından Av. Erkin Göçmen ile danışmanlık sözleşmesi imzaladı.

Konu hakkında açıklama yapan AKAHED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. H. Şenol Atakan yaptığı açıklamada;

“Bu sayede mesleğimizi icra ederken hukuk müşavirleriyle çalışmanın avantajlarını tüm aile hekimlerine AKAHED sunacaktır. Böylece AKAHED tarafından atılan her adımın hukuka uygunluğunun maksimum denetimini, yasalardaki yenilikleri yakından takip ederek, hukuku en iyi şekilde yorumlayarak üyelerimizin görüşlerine sunumu, üyelerimizin herhangi bir hukuki sorununda yasalar çerçevesinde yanında olmayı, üyelerimizin Aile Hekimliği Uygulamasındaki hukuki sorunlarına cevap vermeyi amaçlıyoruz. Mevzuat önerilerimizde (Yönetmelik, Yasa, Yönerge) hukuk dilini konuşacağız. Aile Hekimliği Uygulamasında AKAHED ve dernek üyelerimizin hukuk çerçevesinde haklarını en iyi şekilde savunmaya çalışacağız. AKAHED Hukuk komisyonumuzla birlikte hukuk müşavirliği hizmetlerinin yeni dönemde katkısı daha fazla olacaktır. Üyelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. ” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.