Dolar 32,5411
Euro 34,8759
Altın 2.430,43
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Akıllı tahta fiyatları

Akıllı tahta fiyatları
Aksaray Anadolu AŞ
30 Eylül 2022 21:51

Akıllı tahtalar özel eğitim kurumları ve devlet okullarında yaygın bir şekilde kullanılan en etkin eğitim araçlarından birisidir. Öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve derslerin daha verimli bir şekilde geçmesini sağlamak amacıyla tasarlanan akıllı tahtalar farklı ebatlarda ve farklı özelliklerde üretilmektedir. Üretilen her bir model akıllı tahtanın fiyatlandırması sahip olduğu özelliklere bağlı olarak değişmektedir. Çoğunlukla akıllı tahta satın alımlarında sıfır ürünler tercih ediliyor olsa da kısıtlı bütçelere sahip olan bazı okullar akıllı tahta alımlarını 2. el ürünler ile yapabilmektedir.

Sıfır akıllı tahta fiyatlandırmalarında baz alınan tüm değerlendirmeler akıllı tahta fiyatları 2. el alımlarında da aynı kriterlere sahiptir. Bir akıllı tahtanın 2. el fiyatı tespit edilirken oyuna ait olan sıfır ürün fiyatları baz alınmakta ve bu fiyatlara göre bir değerlendirme ile 2.el ürün fiyatlandırması yapılmaktadır.

2. el akıllı tahta alırken dikkat edilmesi gereken noktalar

Özellikle teknoloji alanında ikinci el bir ürün alırken tüm tüketicilerin nasıl bir ürün aldığını biliyor olması çok önemlidir. İkinci el akıllı tahta satışlarında da satın almayı planladığınız tahtaların tüm özelliklerinin aktif bir şekilde çalıştığı konusunda emin olmalısınız.

Akıllı tahtalar dijital ürünlerdir. Bu ürünlerin verimli bir şekilde çalışabilmesi için tüm özelliklerinin etkin bir şekilde faal olması gerekmektedir. Dijital sistemlerde yaşanan ufak aksaklık tüm sistemin etkin bir şekilde çalışmasının önüne geçmektir. Bu nedenle ikinci el akıllı tahta alımlarında Satın almış olduğunuz ürünlerin tüm işlevlerinin çalışabilir pozisyonda olduğundan emin olmalısınız.

akıllı tahta

Akıllı tahta fiyatları 2. el

Akıllı tahta modelleri akıllı tahtalar ile aynı amaca hizmet eden dijital ürünlerdir. Akıllı tahta modellerinden biraz daha gelişmiş farklı özelliklere sahip olan etkileşimli tahtalar ikinci el satışları ile oldukça uygun fiyatlarda temin edilebilmektedir. İkinci el etkileşimli tahta fiyatları alanında bir değerlendirme yaparken ürünlerin kaç yıldır kullanıldığı ve o ürüne ait sıfır ürün fiyatlarının hangi aralıklarda olduğu baz almanız gereken en önemli noktalardandır. Kısıtlı bütçelerle yönetilen Eğitim Kurumları ikinci el etkileşimli tahta alımı ile bu sistemlerin sağlamış olduğu faydalardan yararlanabilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.