Dolar 32,4096
Euro 34,8029
Altın 2.435,92
BİST 9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Aksaray Ak Parti, 65 yaş üstü vatandaşları telefonla arıyor

Aksaray Ak Parti, 65 yaş üstü vatandaşları telefonla arıyor
Aksaray Anadolu AŞ
4 Şubat 2022 11:05

AK Parti Aksaray İl teşkilatı, 65 yaş üstü vatandaşları tek tek telefonla arayıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

AK Parti Aksaray İl teşkilatı, 65 yaş üstü vatandaşları tek tek telefonla arayıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. 65 yaş ve üstü vatandaşlara telefon ile ulaşan AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, vatandaşlara hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiliyor hem de hal hatırlarını sorup, dualarını alıyor varsa talep ettikleri ihtiyaçları karşılanıyor.

Aksaray genelindeki 65 yaş ve üstü vatandaşlara tek tek telefonla ulaştıklarını aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Gerek şahsım gerek teşkilatlarımız ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızı arayarak sorun ve taleplerini dinliyoruz. Büyüklerimizi telefonla arayarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyoruz. Görüşmelerimizde büyüklerimizin hal, hatırlarını sorarak onlardan gelen talepleri alıyoruz. Zaten devletimiz tüm imkanları ile değerli büyüklerimizin yanında. Bizde AK Parti ailesi olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bu çalışmada emeği olan başta Genel Merkez Sosyal Politikalar Genel Başkanımız olmak üzere, İl Sosyal Politikalar Başkanımız ve teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Rabbim kıymetli büyüklerimize hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin. AK Parti olarak bir gün değil, her gün yanlarında olmaya devam edecektir” dedi.

blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.