Dolar 32,4585
Euro 34,7929
Altın 2.427,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Aksaray Barosu, TBB Genel Kuruluna katıldı

Aksaray Barosu, TBB Genel Kuruluna katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
2 Aralık 2023 23:47

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse, TBB Delegeleri Av. Erçin Mevlüt Düzgün, Av. Levent Bozkurt ve Av. Ramazan Erhan Toprak TBB Olağanüstü 13.Genel Kuruluna katıldılar.

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri Av. Erçin Mevlüt Düzgün, Av. Levent Bozkurt ve Av. Ramazan Erhan Toprak Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Barolar Birliği Olağanüstü 13.Genel Kuruluna katıldılar.

TBB HEYETİ, İÇİŞLERİ BAKANI’NI ZİYARET ETTİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse ve diğer Baro Başkanları ile TBB Aracı ve Takipçilerle Mücadele Komisyonu temsilcilerinden oluşan heyet, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek Avukatların Yaşadığı Sorunları ve Çözüm Önerilerini İletti.

Heyet, Bakan Yerlikaya’ya avukatların kollukta yaşadıkları sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik önerilerini ileterek TBB ve Baroların hasar danışmanlık şirketlerine karşı yürüttüğü mücadeleye ilişkin bilgi verdi. Aynı zamanda bu konuda ortak çalışma ve mücadele yöntemleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse’nin de yer aldığı görüşmede ayrıca meslektaşlarımızın illerde yaşadıkları bazı yerel sorunlar ve bu sorunların çözüme yönelik talepler de iletildi.

Boz yaptığı açıklamasında; “Türkiye Barolar Birliği yönetimi ve Baro Başkanlarıyla birlikte İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya yi ziyaret ederek, Avukatlarin ve Baroların sorunları hakkında bilgi verdik” dedi.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ GENEL KURULU ATA’NIN HUZURUNDA

Türkiye Barolar Birliği (TBB) 13.Olağanüstü Genel Kurulu programı, Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim, Disiplin, Denetleme kurullarının üyeleri, Baro Başkanları ve TBB Delegelerinden oluşan heyetin Anıtkabir’i ziyaretiyle başladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.