Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Aksaray Belediyesi kışa hazır

Aksaray Belediyesi kışa hazır
Aksaray Anadolu AŞ
30 Kasım 2023 14:43

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kış şartlarıyla mücadele için Aksaray Belediyesi olarak gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtti. Başkan Dinçer, “Olumsuz hava şartlarında 400 personelimiz ile birlikte tuzlama araçlarımız, kepçe ve greyderler hazır bekleyecek” dedi.

Aksaray Belediyesi, kış mevsimi öncesinde çeşitli tedbirler alarak şehirlerdeki yaşamı olumsuz etkileyebilecek faktörleri ortadan kaldırıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu yıl hava durum raporlarına göre Aksaray’da yağışının yoğun geçmesinin tahmin edildiğini ve bu tahminlere göre bir dizi tedbirlerinalındığını belirtti.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde ek binada kış öncesi hazırlık çalışmalarını koordinesi sağlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye ait depolarda yeterli miktarda tuz ve solüsyon stokunun bulunduğu sözlerine ekledi.

Kış mevsimi boyunca şehir hayatının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için kar küreme, tuzlama araçları ve iş makinaları bakımlarının yapıldığının altını çizen Belediye Başkanı Dinçer, “Aldığımız önlemler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlamak için alınan tedbirlerdir. Ani ve yoğun yağışlara karşı personellerimizin görevlendirmeleri tamamlandı. Kar küreme, greyderlerimiz ve diğer iş makinalarımızın bakım ve onarımları tamamlandı.

Ayrıca solisyon ve tuzlama araçlarımız, yağışın yoğunluğuna göre şehrimizin genelinde her an görev yapmaya hazır hale getirildi. Bu yıl 400 personelimiz kış mevsimi boyunca görev yapacak, personellerimizin yetersiz kalması halinde diğer birimlerimizden takviye yaparak hayatı olumsuz etkileyen tüm etkenleri ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.