Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2023 19:22

Aksaray Belediyesinin öğrencilerin tatil dönemini sporla iç içe geçirme imkânı sunan yaz spor okullarının kayıtları başladı.

Öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlayan spor okulları, çocukların spor yeteneklerini keşfetmelerini sağlarken, fiziki ve mental gelişimlerine de destek oluyor.

Gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları, Aksaray Belediyesi Genç Osman Parkı ve Nakkaş tesislerinde başladı.

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulunda eğitimler hafta sonu futbol ve tenis branşında devam ediyor. Yaz Spor Okulunda hafta sonu devam eden eğitimler okulların kapanmasıyla birlikte hafta içinde de yapılacak.

8 -13 yaş gurubu çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlamak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen yaz spor okulları Aksarayspor alt yapısı içinde yetenekli isimlerin bulunmasına olanak sağlıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaz spor okullarına ilişkin şu görüşlere yer verdi: “Uzun bir eğitim öğretim sezonunun sonuna gelen çocuklarımız için her yaz dönemi Nakkaş ve Toki bölgemizde açtığımız yaz spor okulları bu yılda çocuklarımızın hizmetinde olacak. Yüzlerce çocuğumuzun hem eğleneceği aynı zamanda spor yapabilecekleri tesislerimize tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.