Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Aksaray Belediyesi’nin yaz spor okulu başladı

Aksaray Belediyesi’nin yaz spor okulu başladı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2023 14:46

Aksaray Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz spor okulları bu yıl yaklaşık 800 öğrencinin katılımıyla başladı. TOKİ Genç Osman Tesisi ve Nakkaş Spor Tesisinde, Futbol ve Kort Tenisi branşında başlayan eğitimlere uzman antrenörler eşlik ediyor.

Aksaray Belediyesi, çocukların sabırsızlıkla beklediği yaz tatilinde spor yapmalarına olanak sağlayan yaz spor okulu bu yılda TOKİ Genç Osman Tesisi ve Nakkaş Spor Tesisinde başladı.

Çocukların spor yaparak bedensel ve zihinsel gelişimi başta olmak üzere sosyalleşmelerine katkı sunan yaz spor okullarına 8-13 yaş aralığında çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Genç Osman ve Nakkaş Spor Tesislerinde futbol ve kort tenisi branşlarında başlayan eğitimler farklı yaş gruplarına göre haftanın 5 günü devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaz spor okulunun çocuk ve gençlerin hizmetinde olduğunu söyledi. Yaz spor okulunda çocukların tatillerini sporla dolu dolu geçirerek yeni arkadaşlıklar kurduğunu ve sosyalleştiğini belirten Belediye Başkanı Dinçer, “Yaz spor okulumuza katılım her yıl artıyor. Her yaz döneminde daha çok sayıda çocuklarımız sporla tanışıyor, yeni şeyler öğreniyorlar. Yaz spor okullarına ilgi çok yoğun ve her yıl artarak devam ediyor. Çocuklarımıza sporla dolu dolu geçen bir yaz tatili diliyorum” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.