Dolar 32,5102
Euro 34,8761
Altın 2.440,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Aksaray Belediyespor yönetimi istifa etti!

Aksaray Belediyespor yönetimi istifa etti!
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2022 18:47

Aksaray Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, yönetim kurulu ile birlikte Aksaray Belediyespor yönetiminden istifa ettiklerini açıkladı.

Aksaray Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, yönetim kurulu ile birlikte Aksaray Belediyespor yönetiminden istifa ettiklerini açıkladı.

Aksaray Belediyespor’da istifa depremi yaşandı. Aksaray Belediyespor’u 2021-2022 futbol sezonunda yönetmek için göreve gelen Hamit Özkök ve Yönetim Kurulu üyeleri Play Off mücadelelerine kısa bir süre kala yönetimden istifa ettiklerini açıkladı.

ÖZKÖK’den TEŞEKKÜR

Özkök katıldığı özel bir televizyon programında yaptığı açıklamada, “2021-2022 Futbol sezonunda 68 Aksaray Belediyespor Kulübü yönetimini oluşturmaktan büyük onur ve gurur duydum. Görevi devraldığımızda bu sezonda takıma hedef koyarak şampiyonluk yolunda gelmiş olduğumuz, play-off sıralamasında yer almış bulunmaktayız. Öncelikle şehrimizin takımına sahip çıkan, Aksaray Valimize, Aksaray Belediye Başkanı yönetimine ve takımın gerçek sahibi olan asil taraftarlarımıza, futbolcularımıza, teknik heyetimize bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Bugün itibariyle yönetim olarak almış olduğumuz kararlar doğrultusunda görevi bırakarak, bundan sonraki görev alacak ekibe başarılar diliyoruz” diyen Özkök “Görev aldığımız takımda yönetimimizde bulunun bütün yönetim üyelerimiz yürekten destek verdiler, çalıştılar. Bu takım bizim takımımız, başarıya odaklanmış bir takım var burada. Her zaman takımımızı destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.