Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray CHP’den yeni afiş; ‘Aradığınız dolara şu anda ulaşılamıyor’

Aksaray CHP’den yeni afiş; ‘Aradığınız dolara şu anda ulaşılamıyor’
Aksaray Anadolu AŞ
19 Nisan 2021 22:59

CHP Aksaray İl Başkanlığı binasından sökülen ‘128 milyar dolar nerede?’ yazılı afişin yerine, üzerinde cep telefonu görsellerinin de yer aldığı ‘Aradığınız dolara şu anda ulaşılamıyor’ yazılı afiş asıldı.

CHP’nin Merkez Bankası rezervlerinin harcanmasıyla ilgili hükümete yönelttiği “128 milyar dolar nerede?” sorusunun yer aldığı afişler, savcılık talimatıyla birçok parti binasından kaldırıldı.

CHP Aksaray İl Başkanlığı binasına asılan “128 milyar dolar nerede?’ yazılı afiş de savcılık talimatıyla emniyet ekipleri tarafından sökülmüştü.

“83 MİLYON ARIYOR…

Bunun üzerine tekrar harekete geçen CHP’liler bu kez binaya üzerinde cep telefonu görsellerinin de yer aldığı ‘Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor’ yazılı afiş astı. İki cep telefonunun yer aldığı görselde, bir cep telefonu ekranına ‘128 milyar dolar aranıyor’, diğer cep telefonu ekranına da ’83 milyon arıyor’ ifadeleri yerleştirildi.

“EKİPLER BUNU DA İNDİRMEYE GELDİLER”

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Öztürk, polis ekiplerinin afişi sökmeye geldiklerini ancak afişi parti binası içerisine aldıklarını belirtti. 128 milyar doların akıbetini sormaya devam edeceklerini ifade eden Öztürk şunları söyledi:

“Parti binamıza astığımız ‘128 milyar dolar nerede?’ yazılı afişimizi daha parti binamıza asmadan tedbir amaçlı polis ekipleri gelmişti. Ekipler gittikten sonra parti binamıza afişimizi astık ve saatler sonra tekrar gelip afişi indirdiler.

Afişi indirdiklerinde bize valiliğin bir kararı olduğu söylendi. Valiliğin yazısını istediğimizde ise bize göstermediler.

Biz de bunun üzerine ‘ Aradığınız dolara şu anda ulaşılamıyor’ yazılı afişimizi astık. Ekipler bunu da indirmeye geldiler ama o esnada partili arkadaşlarımız afişi içeriye aldılar.

Hangi yöntemle olursa olsun biz ‘128 milyar dolar nerede?’ diye sormaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.