Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Aksaray Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü oluşabilecek suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması için kent genelinde her gün gerçekleştirdiği ani denetimlerle suç ve suçluya göz açtırmıyor.

Aksaray Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ekim 2021 16:51

Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı çalışmalarla adeta suç ve suçlulara geçit vermiyor.

Asayiş Şubesi ekipleri özellikle gece kentin birçok noktasında ani denetimler yapıyor. Denetimlerin noktası hemen her gün değiştirilirken, tam araçlar tek tek durdurularak didik didik aranıyor. Sürücü ve yolcular ise trafik sorgularının yanı sıra genel sorgulama sisteminden geçiriliyor.

Denetimlerde oluşabilecek suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması için vatandaşlara duyarlı olmaları konusunda bilgiler verilerek uyarılar yapılıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesi ve resmi sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna seslenerek suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini duyurdu.

Uygulamaların belirli aralıklarla kent genelinde farklı noktalarda ansınızın yapılarak devam ettirileceği bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.