Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray eski Valisi Aykut Pekmez korkuttu

Aksaray eski Valisi Aykut Pekmez korkuttu
Aksaray Anadolu AŞ
24 Aralık 2021 22:00

Aksaray eski Valisi Aykut Pekmez, yakalandığı ağır korona virüs nedeniyle Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.

2016-2018 yılları arasında Aksaray Valisi olarak görev yapan ve Aksaray halkının sevdiği bir isim olarak hafızalarda ve gönüllerde kalan Aykut Pekmez, tüm sevenlerini korkuttu. Aksaray Valiliği görevinden sonra 2018-2020 yılları arasında Adıyaman Valiliği yaptıktan sonra son olarak Mülkiye Başmüfettişliği görevinde bulunan Aykut Pekmez, yakalandığı ağır korona virüs nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hastalığıyla ilgili konuşan Pekmez, “Cuma günü halsizlik ve öksürük şikayeti ile PCR testi için Ankara Şehir Hastanesine başvurdum. Ancak daha test sonucu beklenmeden tomografi çekimi ile akciğerlerimde yüksek Korona Virüs tutulumu nedeniyle acilen hastaneye yatışım yapılarak hiç kıpırdamamam gereken herhangi bir şey yenip içilmeden acil ve ağır bir tedavi süreci başladı. Beni yaşam çizgisi içinde tutabilmek amacıyla 24 saat büyük gayret gösteren Ankara Şehir Hastanesi doktor, hemşire ve tüm diğer yardımcı sağlık personeline teşekkür ediyorum. Şükür sürecin bir kısmını aşmış durumdayım 5 günün sonunda biraz su içebilmek, bir nebzede olsa rahat nefes alabilmek çok önemli gerçekten ne kadar şükür etsem az. İnşallah kalan süreci sevenlerimizin duasıyla sağlıkla atlatmak kısmet olur. Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın hastalıklardan korusun” dedi. (haberaksaray.com)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.