Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray İHH, 2021 yılı Ramazan raporunu paylaştı

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz Ramazan ayında gerçekleştirilen İnsani Yardım çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı.

Aksaray İHH, 2021 yılı Ramazan raporunu paylaştı
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2021 13:13

Yoğun ve bereketli bir Ramazan ayı yaşadıklarını belirten Korkmaz geçen yıla kıyasla yaklaşık iki kat daha fazla bağış kabul edilerek gönüllere dokunduklarını ifade etti.

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz açıklamasında şunları söyledi:

“Kadirşinas Hemşehrilerim ve Değerli Basın Mensupları;

Gönüllülerimizle birlikte çok hummalı ve coşkulu bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Aksaray  ve ilçelerimizde 7,den 70’e her meslek grubundan iyilik sevdalısı hayırseverlerimizin teveccühleriyle gönüller yaptık. Emeği geçen herkese selam ve dua gönderiyoruz.

Kıymetli Hemşehrilerim;

İlimiz genelinde yılın 12 ayı insani yardım çalışmalarını sürdüren bir kuruluş olarak toplum yararına hizmet ediyoruz.

Ramazan ayı içinde yurtiçi ve kriz bölgelerinde 1.237.915₺ değerinde yaptığımız çalışmalar özetle şu şekildedir:

AKSARAY YARDIMLARI: 645.728₺

Aksaray genelinde Fitre, Zekat, Fidye, Adak Kurban Eti, Öğrenim Bursu, Uzaktan Eğitim kapsamında Yetimlere Tablet Yardımı, Gıda Kolisi , Alışveriş Çeki ve Yetimlere Bayramlık Kıyafet olarak yaklaşık 3000 aileye yardım ulaştırılmıştır.

YURTDIŞI YARDIMLARI: 592.187₺

Arakan, Suriye, Yemen, Moro, Somali’de iftar, gıda yardımı yapılmıştır.
Afrika ülkelerinde üç su kuyusu ve yirmi katarakt ameliyatı başvurusu yapılmıştır.

Kıymetli Kardeşlerim;

Ramazan ayında Aksaray hayırseverleri olarak binlerce haneye tebessüm oldunuz, umut oldunuz.
Amacımız yeryüzünde iyiliğin hakim olması için gece gündüz çalışmaktır. Bu yolda İHH aracılığıyla infak eden, iyiliklerinin gerek Aksaray’da gerekse mazlum coğrafyalarda hayat bulması niyetiyle bağış yapan yerel ve gurbetçi tüm dostlara teşekkür eder, hayırlı ve bereketli bir ömür dileriz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.