Dolar 32,3950
Euro 34,7630
Altın 2.435,51
BİST 9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Aksaray İl ve Merkez İlçe Başkanlığına atama yapıldı

Aksaray İl ve Merkez İlçe Başkanlığına atama yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2022 15:26

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm’ün istifa etmesi üzerine Aksaray İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm’ün istifa etmesi üzerine Aksaray İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldı.

Yapılan atama sonucunda Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Cengiz Öngün ve Zafer Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı Mustafa Oruç oldu.

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Cengiz Öngün yaptığı açıklamada;

“Biliyorsunuz 6 Ekim’de Zafer Partisi Aksaray il başkanı ve beraberinde bazı yönetici arkadaşlarımız görevlerinden istifa etmişlerdir. Kendilerine sonsuz teşekkür eder bundan sonraki süreçte başarılar dilerim. Basın yayın organlarında yer alan bir haber yanlış anlaşılmaya yol açmıştır. Yanlış anlaşılmayı önlemek açısından bu açıklama yapma gereği doğmuştur. Aksaray’da Zafer Partii’nin tamamen kapanmış gibi bir algı oluşmasından doğan rahatsızlığımızı dile getirelim. Aksaray’da Zafer Partisi’nin sadece il ve 2 ilçe yönetimi istifalarından dolayı revize edilmiştir. Hali hazırda Aksaray’da Zafer Partisi’nin çalışmaları devam etmektedir. İstifalarından dolayı boşalan Zafer Partisi Aksaray il, Merkez ilçe ve iki ilçe yönetimlerimiz hızlı bir şekilde tekrar görevlendirme yapılmıştır. Zafer Partisi Aksaray ve ilçelerinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ayrı bir konu ise, mevcut partinin yeri, Zafer Partisi Aksaray İl ve Merkez ilçe Başkanlığı’nın yer aldığı yeni parti binamızı tutmuş bulunmaktayız. İç dizaynı bitiminde yeni parti binamızın konumunu ve adresini siz değerli halkımız ile paylaşacağız” dedi.

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Oruç yaptığı açıklamada;

“Yeni kurulan partilerde taşlar yerine oturuncaya kadar gelende olur giden de. Her partinin bir manifestosu, hedefi vardır. Prof.Dr. Ümit Özdağ ‘a güvendiğim, sağlam bir ülkücü milliyetçi olduğu için geldim ve sonuna kadar arkasındayım. Siyasetin sermayesi insan olduğuna göre bu yolda mutlaka merkezin yanlışları olacaktır. Birlik ve beraberliği bozmamak için sorunları büyütmemek gerektiğini inananlardanım. Eğer dava; vatan, emperyalizmin, kapitalizmin işbirliklerinden kurtulmak, ülkeyi, Türk’lüğü yüksek medeniyetler seviyesine taşımaksa şu an en doğru seçim Zafer Partisi’dir” dedi..

blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.