Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü’nden taziye mesajı
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer’in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.
Olay, gün içinde Aksaray’ın bağlı Eskil ilçesinde yaşandı.
İbrahim Kılıçer (45) ile aynı okulda görev yapan arkadaşları, Kılıçer’e ulaşamayınca durumdan şüphelenmeye başladı ve Kılıçer’in yaşadığı eve gitti. Evde arama yapan öğretmenler, Kılıçer’i tavana asılı bir şekilde hareketsiz halde buldu.
HAYATINI KAYBETTİ!
Olayın ihbar edilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelmelerde İbrahim Kılıçer’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın nedeni henüz netlik kazanmazken, inceleme başlatıldı.
PSİKOLOJİK BUNALIMDAYDI İDDİASI
Ayrıca yakın çevreden edinilen bilgilere göre, İbrahim Kılıçer’in kısa süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürü görevinden alındığı ve bu yüzden psikolojik olarak bunalımda olduğu öne sürüldü.
TAZİYE MESAJI
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taziye mesajı yayınlandı. Mesajda, “Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İbrahim Kılıçer’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Eğitim camiamıza değerli hizmetler sunan merhum müdürümüze Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.” denildi..
