Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Aksaray Oto Ekspertiz

Aksaray Oto Ekspertiz
Aksaray Anadolu AŞ
5 Şubat 2022 22:56

Aksaray Oto Ekspertiz olarak ikinci el araç alım satım işlemlerinde ilk durak olarak ekspertiz firmamızda müşterilerimize üstün hizmet kalitesi sağlamaktan vazgeçmiyoruz. Her zaman müşterinin mağdur olmaması için verilen bu hak savaşını elimizden geldiğince devam ettireceğiz. İşimizi uzman ve tecrübeli ekibimizle birlikte aşkla yapıyoruz. Gerek Aksaray’da bulunan ekspertiz firmasına gelen müşterilerimizi gerekse çevre illerden randevu ile gelen müşterilerimizi son derece bir misafirperverlik ile ağırlıyoruz. İşimize olan aşkımız ve sağlamış olduğumuz hizmetlerin kalitesi haliyle şehirde çok tercih edilmemize yol açmış bulunmaktadır.

Şimdi sizlere Aksaray Oto Ekspertiz firmasında bulunan hizmetlerden ve getirdiğimiz yeniliklerden biraz bahsedelim istiyoruz. Öncelikle en sık faaliyet gösterdiğimiz oto ekspertiz alanında her geçen gün kendimizi geliştiriyor ve güncelliyoruz. Firmamız sadece oto ekspertiz alanında faaliyet göstermeyip aynı zamanda oto sigorta ekspertiz hizmeti de vermektedir. Bu hizmeti bünyemize entegre ederken amaçladığımız en büyük ilke; hem bizden daha önce ekspertiz raporu almış müşterilerimiz ile yeniden çalışma fırsatı yakalamak hem de sigorta işlemlerinde bir başarıya imza atmak olmuştur.

Şehirde cazibe haline gelmiş olan Aksaray Oto Ekspertiz, çevre illerdeki araç alım satım işlemleri gerçekleştirenlerin de dikkatini çekmiştir. Bütün bu başarımızı meslek sırrı olarak nitelendirmiyoruz. Aksine sağlamış olduğumuz kaliteli hizmetin müşteriler tarafından olumlu geri bildirimlerine bağlıyoruz.

AKSARAY OTO EKSPERTİZ HİZMETLERİ

blank

Firma olarak birçok ekspertiz alanında hizmet vermekteyiz. Bize ekspertiz raporu aldırmak istediğiniz aracın her detayı ile ilgileniyor ve talepleriniz doğrultusunda araçla bir sevgi bağı kuruyoruz. Firmamızın sağlamış olduğu hizmetlerden bahsedecek olursak;

  • AIRBAG Kontrolleri (İnsan hayatının ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak aşırı titiz bir şekilde kontrol sağlamaktayız. Eğer ki tamir görmüş veya tamir görülmesinde en ufacık bir emareye rastladığımız takdirde raporumuza anında yansıtmaktayız.)
  • Aracın İç ve Dış Kontrolleri (Aracın içinde ve dışında bulunan tüm elektronik ve mekanik aksamların kontrollerini yapıp bütün arıza tespitlerini raporumuzda belirtmekteyiz.)
  • OBD Beyin Kontrolü (Araçta bulunan elektronik, mekanik ve ateşleme sistemi gibi birçok alanını inceliyor ve arıza tespitlerini yapıyoruz.)
  • Alt Takım Kontrolleri (Aracınızı yüksek güvenlik önlemleri ile lifte kaldırırak. Firmamızda bulunan alt takım konusunda uzman ekibimiz ile inceliyoruz. Özellikle rot başı ve egzoz kontrollerinde abartmamak ile beraber master yaptığımızı söyleyebiliriz.)
  • Motor Mekanik Kontrolleri (Motorun performansı, gücü, devri gibi birçok detayına bakıyoruz. Ayrıca yapılacak DYNO testleri ile birlikte raporumuzu güçlendiriyoruz.)
  • Fren Testi ve Yanal Kayma Testi (Esasen oto ekspertiz işlemlerinde en çok dikkat ettiğimiz testlerin başında gelir diyebiliriz. Çünkü: bu testlerde ortaya çıkacak herhangi bir sorun veya arıza ileride aracın birçok aksamına zarar vermektedir.)
  • Süspansiyon Testleri

Firmamızda bulunan testlerin yalnızca yazılanlardan ibaret olduğu yanılgısına kapılmanızı istemeyiz. Bahsettiklerimizle beraber müşterinin taleplerine de bağlı olarak oto ekspertiz işlemlerinde birçok testi gerçekleştirmekteyiz.

AKSARAY OTO ARAÇ SİGORTA EKSPERTİZİ

blank

Aksaray Oto Ekspertiz firmasının tarihi reformlarından biri olarak kabul edilen araç sigorta ekspertizi müşterilerimizin her türlü mağduriyetinde yanında olmak için amaçlanmıştır. Araç sigorta ekspertiz fiyatlandırmamız paketlerin içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Sigortanın süresi ve kilometresi arttıkça fiyatlandırmamız da artmaktadır. En düşük fiyata sahip olan paketimiz 100 TL + KDV olup en yüksek fiyata sahip paketimiz de 1500 TL + KDV olarak fiyatlanmıştır. Ayrıca güncel ve sağlıklı fiyat bilgisi için her daim firma ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Hizmetimizde dört ana özellik bulunmaktadır;

  • Yol Yardım Hizmeti
  • Çekici Hizmeti
  • Ücretsiz Konaklama
  • Ücretsiz Seyahat Bileti

Belirtilen dört ana özelliğin yanı sıra firma ile iletişime geçmeniz halinde detayları hakkında da bilgi alabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra bu tarihi reforma kendi içerisinde bir yenilik daha getiren Aksaray Oto Ekspertiz; araç için oto ekspertiz raporu alan her müşteriye 1 yıl boyunca yol yardım hizmetini hediye etmektedir.

EKSPERTİZ İŞLEMLERİ ESNASINDA KULLANILAN CİHAZLAR

blank

Firmamızda yazımızın başında da belirtmiş olduğumuz gibi teknoloji harikası ve son sürüm yazılım sistemleri ile donatılmış cihazlar kullanılmaktadır. Bu cihazlar sayesinde hali hazırda kaliteli olarak yaptığımız işi daha kaliteli hale getirmekteyiz.

Oto Ekspertiz İşlemi Sırasında Kullanılan Cihazlar;

  • 4×4 ve 4×2 Dinamometre Cihazları
  • Süspansiyon Test Cihazı
  • Fren Test Cihazı
  • Yanal Kayma Test Cihazı
  • Boya Ölçer Cihazı (Övünmekle bitiremeyeceğimiz son model bir cihazdır. Hata payı sıfıra yakındır.)
  • Dyno Test Cihazı
  • OBD Beyin Test Cihazları
  • Lastik Basınç ve Derinlik Ölçer Cihazı
  • Lift
  • Akü Arıza ve Test Cihazı

Daha saymak ile bitiremeyeceğimiz cihazlarımızın hepsi kalibrasyon işlemlerinden başarı ile geçmiştir. Ayrıca cihazlarımızın tümü TSE belgesine sahip olmakta ve işimizin kalitesine ışık tutmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.