Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Aksaray Şehit Aileleri Derneği’nden Lütfü Türkkan’a tepki!

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aksaray Şube Başkanı Hüseyin Koçak, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, Bingöl’de şehidin ağabeyine küfretmesine tepki gösterdi.

Aksaray Şehit Aileleri Derneği’nden Lütfü Türkkan’a tepki!
Aksaray Anadolu AŞ
8 Kasım 2021 16:23

Koçak, şehit aileleriyle birlikte dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, “Hiçbir şehit yakını bunu hak etmiyor” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit ailesine yönelik yapılan hakaret içerikli küfrün asla kabul edilemez bir şey olduğunu söyleyen Koçak, Türkkan’ın milletvekilliğinden istifa etmesi gerektiğini belirtti.

Koçak, sözlerine şöyle devam etti:

“Şehit yakınına bu şekilde hakaret kimsenin haddi değildir. Mecliste de bunun üzerinde durulmalıdır. Çünkü hiçbir şehit yakını bunu hak etmiyor. Şehitlerimizin arkasından vatan sağ olsun dedik.  Hangi siyasi partinin vekili olursa olsun bizim için önemli değil. Bu milletin oyu ile seçilen bir vekilin böyle ağıza alınmayacak şekilde küfretmesini kabul etmiyoruz. Bizim hiçbir siyasi partiyle bir ilişkimiz yok. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Biz milletvekilliğinden istifa etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şehit aileleri olarak bu işin takipçisi olacağız.  Derhal istifa et.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.